Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

MUSEFELLE
MUSEFELLE
MUSEFELLE

1 / 3

MUSEFELLE

390 kr
-Tar livet av mus på humant vis – Du slipper å ta i musene ved tømming -Kun til innendørs bruk -Effektiv og enkel i bruk -Elektrisk «multikill» musefelle bruker batterier   Fellens utforming fører musa inn i et kammer hvor agnet er p
Les mer

-Tar livet av mus på humant vis

– Du slipper å ta i musene ved tømming

-Kun til innendørs bruk

-Effektiv og enkel i bruk

-Elektrisk «multikill» musefelle bruker batterier

 

Fellens utforming fører musa inn i et kammer hvor agnet er plassert. Når musa er inne i fella, vil det patenterte tunnel designet holde musa på plass for å forhindre rømming. For å komme til agnet må musa gå på metallplater, hvor den får et raskt og humant elektrosjokk som dreper musa på mindre enn tre sekunder.

 

For best resultat anbefales følgende: Plasser den elektroniske musefella langs en vegg der det er aktivitet, med trappen inn mot veggen. Legg en liten dosering av peanøttbasert åte i trappen på begge sider, samt en dosering innerst i kammeret der selve musen blir avlivet av et elektrisk støt. Den elektriske fellen er enkel i bruk.

 

Hvordan det fungerer?

Bruk agn for å tiltrekke gnagere som mus. Når musen kommer i kontakt med metallplaten, kan den eliminere musen ved å slippe øyeblikkelig opp til 7000V.

 

Når musen kommer inn, begynner høyspenningsmodulen til produktet å virke, og spenningen på opptil 7000v frigjøres under arbeid. På dette tidspunktet vil det røde lyset alltid være lyst, høyspenningsmodulen stopper i 3 sekunder etter hvert 30 sekunders drift, og musen blir fanget etter 2 minutter og 45 sekunder. Avslutt og slutt å virke, det grønne lyset vil blinke med en «bibi»-pip – påminnelse om å rengjøre muse fellen.

 

 

Funksjoner og fordeler:

 

Produktet drives av batteri eller strøm adapter.

 

Lett å rengjøre, trygt og hygienisk, trenger ikke å berøre dyrene

 

 

Når de øvre og nedre dekslene på produktet åpnes, vil kretskortet automatisk slås av. På dette tidspunktet kan metallplatedelen rengjøres med vann for å fjerne lukten.

 

 

Intelligent kretsteknologi oppdager elektrisk støt forårsaket av gnagerkontroll.

 

lavt strømforbruk.


Identifikasjon

Produsentens artikkelnummer MUSEFELLE
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser