Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ
MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ
MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ
MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ
MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ

1 / 5

MeacoFan 1056P, stillegående vifte på stativ

2 699 kr
En ny utgave av bestselgeren MeacoFan 1056 - nå på stativ! Den prisbelønte MeacoFan 1056 har vært en stor suksess både hos anmeldere og kunder, og etter mange forespørsler fra kunder kan Meaco nå levere denne flotte viften stående på et stativ.
Les mer

En ny utgave av bestselgeren MeacoFan 1056 - nå på stativ!
Den prisbelønte MeacoFan 1056 har vært en stor suksess både hos anmeldere og kunder, og etter mange forespørsler fra kunder kan Meaco nå levere denne flotte viften stående på et stativ.

Denne viften tar alle funksjonene og fordelene med den prisbelønte viften 1056 fra skrivebordet og setter dem inn i en solid og attraktiv sokkel som kan flyttes fra rom til rom. Den kjøler luften uten å ta opp plass på bordet. Akkurat som den originale 1056 er sokkelviften superstille og sirkulerer luften i rommet ditt effektivt, og med lavt lydnivå.

Viftehodet beveger seg rolig fra side til side, og opp og ned, og reflekterer luften fra veggene og taket for å skape en behagelig bris i rommet i stedet for bare å blåse luften direkte på deg. Dette betyr at hele rommet ditt er avkjølt, i stedet for bare ett eller to områder. Dette gjør hjemmet eller kontoret til et behagelig sted å bo eller jobbe. Den nye pidestallviften er også perfekt for hjemmekontor, utestuer og kontorer, og er et flott alternativ for områder som regelmessig blir for varme.

Det alle kundene påpeker er at denne vifter er utsolig stille. Dette betyr at du kan bruke dem hvor som helst - se på en film, ha gjester til middag, under møter, på en datekveld - uansett hva du gjør, kan du gjøre det komfortabelt uten at lyden fra en vifte kommer i veien.

Gir deg kontrollen
Viften har fire driftsformer:

  1. Normal - konstant luftmengde ved en hastighetsinnstilling mellom 1 og 12.
  2. Naturlig - luftstrømmen beveger seg mellom svak og sterk for å gjenskape en naturlig bris. Hastighetsalternativer er mellom 1 og 12.
  3. Natt - viftehastigheten vil avta med ett nivå hvert 30. minutt til den når nivå 1.
  4. ECO - viftehastigheten vil endres i henhold til den endrede temperaturen i rommet.

En ECO-modus lar viften automatisk skifte hastighet avhengig av romtemperatur. Det sørger for at du ikke bruker opp verdifull energi når du ikke trenger det, og timerfunksjonen slår viften lydløst av, slik at du kan kjøle soverommet ditt og sove i fred. Vi har også lagt til et nattlys, som er ideell for barnerom eller for de som foretrekker litt lys på soverommet.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse