Meaco DD8L Zambezi luftavfukter

Meaco DD8L Zambezi luftavfukter
Tips en venn
4999 kr
fra 236 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av 24Nordic

Mer fra 24Nordic 24Nordic er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant 24Nordic, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • Meacos toppmodell for avfuktere med tørkerotor
 • Innebygget timer (av/på til faste tider)
 • Steriliserende ionisering
 • Avfukteren med flest nyttige funksjoner
 • Passer i alle temperaturer og alle bruksområder
 • Stillegående, strømbesparende og elegant
- Meacos toppmodell for avfuktere med tørkerotor - Avfukteren med flest nyttige funksjoner - Passer i alle temperaturer og alle bruksområder - Stillegående, strømbesparende og elegant Meaco DD8L Zambezi er vår beste avfukter. Vi viser deg hvorfor: DD8L Zambezi er en avfukter med tørkerotor. Dette gjør at den er veldig stillegående og at den kan brukes i alle temperaturer over null. DD8L Zambezi har strømbesparende program for klestørk. "Laundry+" er et eget program spesielt utviklet av Meaco for å gi best mulig effekt ved klestørk, samtidig som den bruker minst mulig strøm. Les mer her. DD8L Zambezi har en veldig god steriliserende ionisering. Ioniseringen nøytraliserer mugg, støv, midd, virus, bakterier og vond lukt. Andre avfuktere har også ionisering, men denne nye typen er enda bedre. Les mer her. DD8L Zambezi kan slå seg av og på når du ønsker. Mange avfuktere har en timer hvor hvor den slår seg av etter en viss tid. Zambezi kan slå seg både av og på til faste tider. Les mer her. DD8L Zambezi gir deg perfekt kontroll med "Meaco Control 20+" Zambezi tar over kontrollen dersom du gjør en feil. Les mer her. DD8L Zambezi er laget med utgangspunkt i den bestselgende Meaco DD8L Standard. Meaco DD8L Standard og Junior har vunnet Best i test en rekke ganger. Zambezi er en enda bedre utgave av den beste avfukteren. Les mer om testene her. DD8L Zambezi har digitalt display. Displayet viser temperatur og luftfuktighet, og det er også her du kan programmere avfukteren. Les mer her. DD8L Zambezi har den unike "Meaco Control Logic". Hold riktig fuktighet samtidig som du bruker minst mulig strøm. Meaco Control logic sørger for dette. Les mer her. DD8L Zambezi hjelper den afrikanske elefanten. Kjøper du en Meaco DD8L er du med på å støtte den afrikanske elefanten. Meaco DD8L Zambezi er best i test flere ganger og mye omtalt i pressen.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 927 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 486 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »