Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Meaco Arete® One 25L luftavfukter og luftrenser
Meaco Arete® One 25L luftavfukter og luftrenser
Meaco Arete® One 25L luftavfukter og luftrenser
Meaco Arete® One 25L luftavfukter og luftrenser

1 / 4

Meaco Arete® One 25L luftavfukter og luftrenser

5 999 kr
Meaco Arete® One 25L luftavfukter - Eksemplarisk på alle måter! Den mest stillegående, effektive kombinerte luftavfukter og luftrenser noensinne laget. Designet og utviklet i UK, designet og utviklet for Skandinavia. Avfuktningskapasitet på innti
  • Inntil 25 liter pr. døgn
  • Stort HEPA-filter for luftrensing
  • Svært stillegående avfukter fra 40 dB
  • Meget lavt strømforbruk
  • Utviklet for Norden
Les mer

Meaco Arete® One 25L luftavfukter - Eksemplarisk på alle måter!
Den mest stillegående, effektive kombinerte luftavfukter og luftrenser noensinne laget. Designet og utviklet i UK, designet og utviklet for Skandinavia. Avfuktningskapasitet på inntil 25L per døgn.

Meaco har laget avfuktere i mange år, og har fått mange tilbakemeldinger på hvordan den perfekte avfukter bør være. Også Skandinaviske tilbakemeldinger har blitt spilt inn til utviklingsavdelingen. Dette har resultert i en avfukter som virkelig setter standarden.

Spesielt utviklet for Norden
Nordiske kunder og forhandlere har kommentert hvordan de ønsker seg neste generasjon av luftavfukter. Alle avfuktere fungerer bra i 30 graders varme. Det nordiske kunder har etterlyst er en avfukter med pålitelighet og strømforbruk som en kompressoravfukter har, men også med gode ytelser i lav temperatur. Meaco Arete® One kan brukes ned til 5 grader, og har gode ytelser helt ned til 10 grader. Du kan sette maskinen helt inntil veggen siden luftinntaket er på sidene. Vanntanken betjenes fra forsiden, og selv vektbalansen i vanntanken har de regnet på, så det er en drøm å tømme tanken.

Meaco har utviklet Arete® One for å passe til oss i Norden! Avfukteren leveres med HEPA-filter H13 (medical grade) - Dette er samme klasse som de beste luftrensere leveres med.

Luftavfukteren leveres med en garanti på 5 år.

Smart klestørk
En enkelt knapp slår på maksimal ytelse i seks timer, og Arete® One overvåker energiforbruket og slår kompressoren av når den relative fuktigheten når 35% RH for å spare strøm. Den kraftige viften holder på hele tiden for å sikre at klærne dine tørkes raskt og effektivt.

Smart fuktighet
For å få mest mulig ut av Meaco Arete® One er alt du trenger å gjøre å trykke på en enkelt knapp. Arete® One tar seg av resten - bestemmer seg for riktig viftehastighet og bytter ytelse opp eller ned etter behov.

Nattmodus
Arete® One er så stille at du kan bruke den i eller nær soverommet ditt uten at den forstyrrer nattesøvnen. Bare trykk på nattmodusknappen for å slå av alle lys og pipelyder. Maskinen går i stille modus.

Den mest stillegående avfukter noensinne
Det har tatt Meaco fem år å utvikle denne nye kombinerte luftavfukteren og luftrenseren. De siste to årene har Meaco jobbet med å gjøre den til den mest lydløse luftavfukteren på markedet fordi Meaco vet hvor viktig lavt støynivå er.

Veldig lavt strømforbruk
Som regel betyr lavt lydnivået økt strømforbruk. Med Arete® One har Meaco klart å endre på dette, du kan klare svært effektive driftskostnader, fortsatt kombinert med høy tørkekapasitet og de laveste støynivåene noensinne.

Brukervennlig tank
Meaco har brukt mye tid og oppmerksomhet på å få vanntanken så god som mulig. Tanken har et deksel og et bærehåndtak slik at du ikke søler en dråpe. Du kan helle fra både venstre og høyre side, og tanken er ekstra stor (4,8 liter) slik at du ikke trenger å tømme den så ofte. Hvis du vil montere en slange for kontinuerlig drenering, så følger det med en adapter. Da kan du bruke en standard hageslange. Før “tank full” -lampen tennes, har maskinen ventet litt slik at siste dråpe har kommet ut. Da skal det ikke dryppe vann fra maskinen når du tar ut tanken. Tanken er designet slik at den er lett å gripe, trekke ut og sette på plass igjen.

Tilbehør
Avfukteren Meaco Arete® One er forberedt for dreneringspumpe med strømuttak i selve avfukteren og egen pumpe som er tilpasset denne avfukteren. Du kan kjøpe en ekstern hygrostat som snakker med avfukteren via Bluetooth for å måle fuktigheten et annet sted.

Kjappe fakta

  • Inntil 25 liter pr. døgn
  • Stort HEPA-filter for luftrensing
  • Svært stillegående avfukter fra 40 dB
  • Meget lavt strømforbruk
  • Utviklet for Norden
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser