Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Meaco 12L Platinum luftavfukter

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Meaco 12L Platinum luftavfukter
Meaco 12L Platinum luftavfukter
Meaco 12L Platinum luftavfukter
Meaco 12L Platinum luftavfukter
5499 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-3 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av 24Nordic

Overvåk produktets pris

 • Lavt strømforbruk
 • HEPA-filter
 • Passer for leilighet opp til 100 m2
 • Hybrid luftrenser og avfukter
 • 12 liter kompressorbasert avfukter
- Oppdatert versjon 2019, med enda lavere strømforbruk og lavere lydnivå - 12 liter kapasitet passer til leilighet eller liten enebolig - Veldig lavt strømforbruk - HEPA-filter renser luften i tillegg - Kan brukes som ren luftrenser uten å avfukte, utenfor avfuktersesongen - Stillegående
2 i 1: Hybrid luftavfukter og luftrenser: Meaco 12L Platinum er en kombinert luftavfukter og luftrenser. Avfukteren har et HEPA-filter som renser luften samtidig som den tørker luften. Dette sikrer ditt inneklima på flere måter.
HEPA-filteret står på baksiden av avfukteren, i forbindelse med luftinntaket. Et HEPA-filter gir deg flere fordeler: - renere luft hos deg - luften blir renset for partikler og forurensninger mindre mugg - muggen trives mindre når det er tørt, og filteret fjerner muggsporer fra luften lengre levetid - det kommer mindre støv inn i avfukteren, og den får en lengre levetid
Utenfor avfuktersesongen vil du fortsatt ha nytte av at Meaco 12L Platinum har et HEPA-filter. Avfukteren har egen funksjon for å kun rense luft, uten å tørke luften i tillegg. Kjør den ganske enkelt i "AP-mode" (air purifier).
Det følger med ett gratis HEPA-filter i esken, og vil du bytte det så kan nye filter kjøpes her.
Lavt strømforbruk Meacos serie "Platinum Range" er spesielt utviklet for å bruke minst mulig strøm. Strømforbruket er avhengig av forholdene der avfukteren står (temperatur og luftfuktighet). Du kan se en tabell her for hvor mye strøm denne avfukteren bruker. Nominelt strømforbruk er 165 Watt, mens strømforbruket ved en typisk praktisk bruk er 136 Watt ved 20°C og 60% relativ luftfuktighet.
Lavt lydnivå En avfukter må nødvendigvis blage noe lyd. Det er en kompressor som går, og en vifte som sirkulerer luften. Når det er sagt, så er avfukteren Meaco 12L Platinum utrolig stillegående. Etter en oppdatering som kom på markedet i 2019 har både strømforbruk og lydnivå gått ytterligere ned. Meaco har endret nnoe på utformingen innvendig, slik at avfukteren både er mer effektiv og mer støysvak. Lydnivået er oppgitt til 41 dB, og sammenligner du dette med andre avfuktere med 12 liters kapasitet, så ser du at dette er bra.
Økt tørkekapasitet De aller fleste avfuktere i denne størrelsen og prisklassen har en tørkekapasitet på 10 liter vann per døgn, målt ved 30 grader og 80% luftfuktighet. Denne avfukteren er enda mer effektiv, og har en maksimal tørkekapasitet påhele 12 liter. Det vil si at den fjerner 20% mer vann enn en "vanlig" avfukter. Vil du vite eksakt hvor mye vann den kan fjerne ved forskjellige forhold så finner du det i denne tabellen.
Andre nyttige funksjoner
Digitalt display for å vise deg luftfuktigheten i rommet Variabel hygrostat fra 30 til 80% RH, i trinn på 5% RH Barnesikring 12 liters kapasitet Solid bærehåndtak Spjeld for å lede tørrluften i forskjellige retninger Bare 165 watt nominelt strømforbruk 2-i-1 avfukter med unik luftrensing 1 - 24 timers timer Renser luften med et HEPA filter for å fjerne allergener fra luften (ett gratis filter i esken) Gratis HEPA filter for renere luft, mulighet for å kjøpe flere senere

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.