Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort
Luftrenser air220 Sort

1 / 9

Luftrenser air220 Sort

4256 kr
BISSELL Air220 luftrenser renser luften kraftig i tre trinn for effektivt å eliminere lukt, pollen og støv. Perfekt for mellomstore soverom og stuer Voc-sensor måler forurensninger og lukt Fanger over 99 % av mikroskopiske partikler Au
Les mer
BISSELL Air220 luftrenser renser luften kraftig i tre trinn for effektivt å eliminere lukt, pollen og støv.
  • Perfekt for mellomstore soverom og stuer
  • Voc-sensor måler forurensninger og lukt
  • Fanger over 99 % av mikroskopiske partikler
  • Automatisert nattmodus for et stille miljø
  • CirQulate-systemet overvåker luftkvaliteten

BISSELL Air220 er en kraftig, men enkel og elegant luftrenser for innendørs bruk. Air220 har et unikt design med sine klare linjer og glatte kanter. Under den elegante designen er tre lag med filtrering inkludert et aktivt kullfilter, et Medical Grade H13 HEPA-filter og et forfilter. Disse fanger opp over 99 % av mikroskopiske partikler som pollen, støv, røyk, hår og forurensninger (VOC). Denne luftrenseren bidrar til både formen og funksjonen til hjemmet ditt.

Et CirQulate-system overvåker og rapporterer endringer i inneluftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten. Luftrenseren har en stillemodus og automatisert nattmodus, som bidrar til et rolig og avslappende miljø å sove i.

Air220 styres av en berøringsknapp som lar brukeren stille inn viftehastighet og kraft. Ledningen kan diskret skjules på baksiden og filtre som kan nås forfra slik at du kan plassere luftrenseren mot veggen. Den renser 31,63 m² på bare 15 minutter med fire runder i timen, noe som gjør den perfekt for mellomstore soverom, stuer, kjellere og spiserom. BISSELL har tidligere vist at de kan rengjøre og vedlikeholde gulv og overflater i boligen. La nå BISSELL rense luften også!

Luftrenseren leveres med aktivt kullfilter, HEPA-filter, forfilter, brukerveiledning og sikkerhetsinstruksjoner.

]]>
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse