Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

LIFAair LA352 Luftrenser
LIFAair LA352 Luftrenser
LIFAair LA352 Luftrenser

1 / 3

LIFAair LA352 Luftrenser

10299 kr
Fjerner partikler, lukter og skadelige stoffer. Ideell for kontorer og mindre rom opp til 60m2. Den innovative og minimalistiske designen tar den elegante luftrenseren til et nytt nivå. LA352 måler kontinuerlig luftkvaliteten i rom
  • Fjerner partikler, lukter og skadelige stoffer
  • Ideell for kontorer og mindre rom opp til 60m2
  • Sikrer høy luftkvalitet
  • Trinnløs regulering
Les mer
Fjerner partikler, lukter og skadelige stoffer.
Ideell for kontorer og mindre rom opp til 60m2. Den innovative og minimalistiske designen tar den elegante luftrenseren til et nytt nivå. LA352 måler kontinuerlig luftkvaliteten i rommet gjennom flere smarte sensorer og sikrer en høy kvalitet på luftrensing.

Filter som varer lenger - Effektiv og økonomisk
HEPA-filtre med overlegen kapasitet på små partikler som bakterier, virus, allergener og 4 impregnerte aktive karbonfiltre på 1 kg gir LIFA LA352 en stor rengjøringsevne for sin størrelse. Den store mengden karbon i filteret absorberer gasser, lukter, kjemikalier og formaldehyd.

Unikt useende og metallkabinett.
LIFAair luftrenser er bygget i et solid metallkabinett. Dette er ikke en skranglete plastmaskin. Her oser det kvalitet fra første stund.

Helt spesiell betjening. Kontaktløst og hygenisk.
Du kan styre viftehastigheten. Bruk bare hånden over luftrenseren. Roter hånden den ene veien for å redusere viftehastigheten, og roter hpnden den andre veien for å øke. Du behover ikke være i kontakt med luftrenseren. Det er nok å holde hånden i luften på oversiden. Dette er elegant, intiitivt og ikke minst veldig hygienisk.

Kjappe fakta

  • Fjerner partikler, lukter og skadelige stoffer
  • Ideell for kontorer og mindre rom opp til 60m2
  • Sikrer høy luftkvalitet
  • Trinnløs regulering
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .