Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kerbl Utendørs kjæledyrinnhegning Vario tre brun 84399

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-6%
Kerbl Utendørs kjæledyrinnhegning Vario tre brun 84399
Kerbl Utendørs kjæledyrinnhegning Vario tre brun 84399
Kerbl Utendørs kjæledyrinnhegning Vario tre brun 84399
1331 kr
Anbefalt pris: 1420 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Den utendørs innhegningen fra Kerbl lar kjæledyrene dine leke ute i hagen. Innhegningen består av 6 paneler som måler 120 x 60 cm (L x B) og 6 stolper, som kan festes fleksibelt. Kjæledyrinnhegningen har et overflateareal på 1,44 m² hvis du vil lukke taket, men kan bli 2,88 m² på kort tid hvis du lar taket være åpent. Innenfor denne innhegningen kan små kjæledyr spise friske planter og løpe rundt. Innhegningen kan også komme til nytte når man separerer mannlige og kvinnelige harer, kaniner, marsvin etc.
 • Farge: brun
 • Materiale: tre
 • Mål (hver komponent): 120 x 60 cm (L x B)
 • Lett å bytte
 • Med netting
 • Består av 6 paneler og 6 stenger
 • SKU:415657
 • EAN:4018653843994

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.