Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kärcher K5 Høytrykkspyler Power Control Flex Home

(0)
Skriv en anmeldelse
Kärcher K5 Høytrykkspyler Power Control Flex Home
Kärcher K5 Høytrykkspyler Power Control Flex Home
4390 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

K5 Power Control Home Flex Wood
For enda bedre kontroll: Høytrykkspyleren K 5 Power Control leveres med app med brukerveiledning, G 160 Q Power Control-sprøytepistol, Vario Power-sprøytelanse og Kärcher Plug'n'Clean-system.

For enda bedre kontroll i mange rengjøringssituasjoner gir brukerveiledningen i Kärcher Home & Garden-appen forskjellige tips og triks. F.eks. beskrives det optimale trykknivået for det objektet du skal rengjøre. Trykket kan justeres manuelt ved å vri på Vario Power-sprøytelansen. Appen gir også andre nyttige instruksjoner i bl.a. vedlikehold og stell samt Kärcher Serviceportal. Apparatet imponerer videre med G 160 Q Power Control-sprøytepistol og dirt blaster. Andre utstyrsdetaljer omfatter Plug'n'Clean-vaskemiddelsystemet, som gjør det enkelt og raskt å skifte vaskemiddel, teleskophåndtaket i aluminium av høy kvalitet, som gjør det enkelt å transportere og oppbevare apparatet, Quick Connect-systemet, som forenkler tilkobling og frakobling av høytrykksslangen og apparatet og sprøytepistolen samt en parkeringsposisjon for lett tilgjengelig tilbehør.

Home & Garden-app
Kärcher Home & Garden-appen vil gjøre deg til rengjøringsekspert. Dra nytte av all vår Kärcher-ekspertise for å oppnå perfekte rengjøringsresultater. Praktisk, omfattende service: All informasjon om apparatet, hvordan du bruker det og vår serviceportal.

Power Control-sprøytepistol og sprøytelanse med Quick Connect
Den optimale innstillingen for hver overflate. 3 trykktrinn og ett vaskemiddeltrinn. Full kontroll: Den manuelle skjermen viser innstillingene som er angitt. Quick Connect-adapter for enkel armatur for høytrykksslange og tilbehør.

Plug 'n' Clean – Kärchers vaskemiddelsystem
Innovativ innføringsarmatur for Kärchers vaskemiddelflasker. Enkel og rask påføring av vaskemiddel. Kärchers vaskemidler øker effektiviteten og beskytter og pleier overflaten.

- Tryck (max) 145 bar,
- Effekt 2,1 kW,
- Vattenflöde (max) 500 l/h,
- Slanglängd 10 meter,
- Vattenkyld motor,
- Info App,
- Flexslang Tillbehör som ingår: 1L rengöringsmedel, Terasstvätt T5.
- Informations app
- Vattenkyld motor
- Flexslang
- 10m högtrycksslang
- Plug `n`Clean

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.