Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Intex Energieffektivt spatrekk 28523

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
Intex Energieffektivt spatrekk 28523
2239 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette energieffektive spatrekket 28523 fra Intex forbedrer spa-ytelsen og forbedrer energieffektiviteten. Det svært tette og termisk resistente skummet gir ekstra isolasjon og minimerer varmetap. Dermed forblir spaet varmt lettere - med bare halvparten av energiforbruket og halvparten av energikostnaden. Trekket holder også smuss som løv og skadedyr fra å komme inn i vannet. Det beskytter også spaet fra punktering, riper og værskader. Trekket kan enkelt festes til spaet og vil ikke blåse vekk, så all varmen forblir i badet. Dette dekselet passer for PureSpa til 4 personer.
  • Farge: beige
  • Materiale: forsterket PVC
  • Energieffektiv
  • Gir ekstra isolasjon og minimerer varmetap
  • Beskytter spaet fra punktering, riper og værskade
  • Inkluderer belte med låsende sikkerhetsspenner
  • Passer til den runde Bubble Massage til 4-personer.
  • Intex varenummer: 28523
  • SKU:91470
  • EAN:8718475698777

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.