Tilbake til start
Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele
Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele
Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele
Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele
Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele

1 / 5

Hundebånd med spenntunge, Justerbar hundesele

124 kr
Riktig beskyttelse av dyr av alle slag er ikke bare veldig viktig, men lovpålagt. For i StVO er det helt klart at alle gjenstander i kjøretøyet, inkludert feller og hunder, skal sikres mot å skli eller falle! Men først og fremst vil du ikke sette di
Les mer

Riktig beskyttelse av dyr av alle slag er ikke bare veldig viktig, men lovpålagt. For i StVO er det helt klart at alle gjenstander i kjøretøyet, inkludert feller og hunder, skal sikres mot å skli eller falle! Men først og fremst vil du ikke sette din firbeinte venn i fare og holde ham godt beskyttet under transport.

Med vårt sikkerhetsbånd har du et enkelt system for hånden som du enkelt kan beskytte hunden din ved en eventuell kollisjon. En nødbrems kommer raskere enn du tror, ​​et utrygt dyr i baksetet er ikke bare en betydelig risiko for dyret selv, men også for folk i forsetene.

Vårt hundebånd med sikkerhetsfunksjon forhindrer scenarioet nevnt ovenfor og kan enkelt kobles til en standard spenne, noe som gjør det både praktisk og trygt. Den såkalte beltespennetungen passer i alle beltespenner på markedet fra kjøretøyene som er registrert i trafikken. Lengden på hundebåndet kan enkelt justeres via justeringen, slik at du kan tilpasse dyrenes bevegelsesområde til dine kjøretøyspesifikke behov.

Omtrent halvparten av båndet er utstyrt med en spesiell elastisk del som hindrer hunden i å bremse hardt når den bremser hardt. Dette reduserer risikoen for skader betraktelig når du transporterer din firbeinte venn. Festingen av båndet utføres som vanlig via en karabinkrok, på motsatt side sitter sikringen via en standard Gurtschlosszunge. Denne kan enkelt kobles til hvilken som helst spenne, prinsippet er å gjøre som i vanlig bilbelte for personer i bilen.

I tillegg beskytter båndet hunden din mot å hoppe ut av bilen i et rush, noe som kan sette ham og andre trafikanter i fare. Sikkerhetslinen vår er kompakt og veldig lett, den kan lett stå i bilen selv om hunden ikke er om bord. Etter en tur kan enkelt byttes ut med braketten på sikkerhetslinen, den må bare hektes av og settes inn igjen. Et praktisk system for å beskytte din beste venn.

Spesifikasjoner:

Lengde: Min / Maks 56-80cm

Vekt: 103g

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser