Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Automatisk vanntimer 2210 0000

Fri frakt
Hozelock Automatisk vanntimer 2210 0000
Hozelock Automatisk vanntimer 2210 0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Den automatiske vanntimeren fra Hozelock kan settes manuelt i opptil 120 minutter og slår automatisk kranen av for å spare på vann. Angi ønsket varighet ved å dreie på hjulet, og det vil starte en nedtelling som slår vannet av når du er ferdig. Den er ideell for bruk med vannspreder, slik at du ikke trenger å huske å slå den av. Den automatiske vanntimeren er enkel å sette opp, og du kan velge ønsket vannvarighet ved å dreie på hjulet, slik at ingen komplisert programmering kreves. Den leveres med 21 mm (1/2 BSP) eller 26,5 mm (¾ BSP) adaptere for tilkobling til de fleste hagekraner. Den automatiske vanntimeren er en allsidig enhet som kan brukes med vannspredere (opptil 10 bar) eller med mikro-vanningssystemer (1,5 bar). Den kan også komme til nytte når du fyller en dam eller et plaskebasseng for å unngå å sløse med vann.
 • Manuell, valgbar, tidsstyrt vanning i opptil 120 minutter
 • Batterier er ikke nødvendig
 • Passer til bruk med vannspredere (opptil 10 bar) eller mikro-vanningssystemer (1,5 bar)
 • Vekt: 0,17 kg
 • Inkludert 1 x 21 mm (1/2 BSP), 1 x 26,5 mm (¾ BSP)-adapter

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .