Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Akvarium over bakkenivå 95x95x70 cm 3085 0000

Fri frakt
Hozelock Akvarium over bakkenivå 95x95x70 cm 3085 0000
Hozelock Akvarium over bakkenivå 95x95x70 cm 3085 0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette vakre akvariet vil være et flott dekorativt tillegg til hagen eller terrassen. Den hevede dammen er laget av vedlikeholdsfrie plastpaneler med flettet tekstur og har en slitesterk aluminiumsramme som gjør den egnet til utendørs bruk. Takket være de 3 vinduene på sidene vil du kunne nyte dammen fra stolen din og barna kan se fisken svømme i dammen uten fare for å falle inn. Uteakvariet kan enkelt plasseres i en hage, uteplass eller terrasse uten behov for verktøy eller graving. Dammen kan kombineres med et EasyClear damfilter fra Hozelock. Dette filteret med innebygd fontenepumpe og UVC-lampe kan kjøre en fontene eller vannfunksjon og sørger for rent og sunt vann til dammen din. Hvis du ønsker å nyte dammen din i mørket, kan du også montere til et LED lysmodul fra Hozelock. Dette lyse damlyset kan enkelt monteres på røret på EasyClear eller andre fontenepumper og gjør dammen din til et ekte blikkfang.
 • Farge: mørkegrå
 • Materiale: plast med flettet tekstur og aluminium
 • Mål: 95 x 95 x 70 cm (L x B x H)
 • Med 3 vinduer

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .