Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock 4veis krankobling 2150R0000

Fri frakt
Hozelock 4veis krankobling 2150R0000
Hozelock 4veis krankobling 2150R0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

4-veis krankobling fra Hozelock konverterer en enkelt gjenget kran til 4 kraner, hver med egen strømningskontroll, og kan også brukes til å koble to vanningsregulatorer til en kran. Den leveres med to slangekoblinger med en diameter på 12,5 mm, en veggstøtte og monteringsutstyr. Alle uttak kan betjenes separat og samtidig. Takket være den medfølgende adapteren er hageslangesplitteren egnet for kraner med 3/4, 1/2 og 1 eksterne gjenger. Alle uttak er utstyrt med en avstengningsventil med justerbar vannforsyning og er egnet for tilkobling av en slangekobling med hurtig tilkobling (klikk system). Hozelock beslag, slangepistoler og sprinklere kan brukes i kombinasjon med andre kjente merkevarer.
 • Oppretter fire utganger fra en enkelt kran
 • Passer til kraner med 3/4, 1/2 og 1 eksterne gjenger
 • Avstengningsventil egnet for slangekoblinger med klikksystem
 • Diameter slangekobling: 12,5 mm
 • Kan være veggmontert
 • Vekt: 0,53 kg
 • Inkludert 2 slangekoblinger og monteringstilbehør

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .