Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Poolöverdrag rund sommar 250 cm

Fri frakt
Gre Poolöverdrag rund sommar 250 cm
Gre Poolöverdrag rund sommar 250 cm
Gre Poolöverdrag rund sommar 250 cm
Gre Poolöverdrag rund sommar 250 cm
99999 kr

Overvåk produktets pris

Detta poolöverdrag är tillverkat av Gre som är ledande i Europa inom poolbygge och tillbehör. Poolöverdraget är lämpligt att använda på sommaren på runda pooler med en diameter upp till 250 cm. Detta poolöverdrag skyddar din pool mot skräp, smuts och löv när den inte används samtidigt som den bubbliga strukturen värmer upp ditt poolvatten med hjälp av solenergi. Tack vare sin tjocklek på 180 mikron och sitt UVA motstånd, kommer detta poolöverdrag vara med många säsonger.
  • Tjocklek:180 mikro
  • Diameter:300 cm

  • Material: Polyeten: 100%
  • SKU:401077
  • EAN:8412081208565

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.