Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Elektrisk Vannstøvsuger Hvit og Blå VCB10

(0)
Skriv en anmeldelse
Gre
Fri frakt
Gre Elektrisk Vannstøvsuger Hvit og Blå VCB10
Gre Elektrisk Vannstøvsuger Hvit og Blå VCB10
1972 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Denne Gre elektriske vannstøvsugeren er et ideelt verktøy for rengjøring av trapper og hjørner som andre støvsugere ikke kan nå. Den er spesielt egnet for nedgravde bassenger. Denne støvsugeren har en avtakbar oppsamlingstank og et innebygd filter for å fange opp små partikler. Den er lett og enkel å bruke. Støvsugeren drives av et oppladbart litiumbatteri med en spenning på 11,1 V, og trenger ingen ledninger. Den kan brukes med eget håndtak eller et koblet teleskophåndtak.
  • Farger: hvit og blå
  • Materiale: plast
  • Spesielt egnet for nedgravde bassenger
  • Kan nå hjørner som andre vannstøvsugere ikke kan nå
  • Lettvektig, enkel å bruke
  • Trådløs
  • Oppladbart litiumbatteri med en spenning på 11,1 V (inkludert)
  • SKU:412409
  • EAN:8412081263298

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.