Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Delbar solardusj PVC 20 L AR1020P

(0)
Skriv en anmeldelse
Gre
Fri frakt
Gre Delbar solardusj PVC 20 L AR1020P
Gre Delbar solardusj PVC 20 L AR1020P
Gre Delbar solardusj PVC 20 L AR1020P
Gre Delbar solardusj PVC 20 L AR1020P
1543 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Nyt en varm dusj ved bassenget eller i hagen med denne praktiske solardusjen fra Gre! Den er utstyrt med en 20 L tank og bruker solenergi til å varme vannet. Uten behov for oppvarmingsutstyr er solardusjen energibesparende og miljøvennlig. Denne utedusjen er laget av PVC, holdbar, og inneholder ingen skadelige kjemiske komponenter. Det svarte eksteriøret bidrar til raskt opptak av solenergi på solfylte dager. Denne kompakte solardusjen består av 2 delbare deler som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den har et sprøytehode og en kran. Monteringen er enkel.
  • Farge: svart
  • Materiale: PVC
  • Med en 20 L tank
  • Bruker solenergi til å varme vannet
  • Består av 2 deler. Lett å transportere og oppbevare.
  • Inkluderer en kran og et sprøytehode
  • SKU:412384
  • EAN:8412081240817

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.