Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gre Bassengtrekk for vinter 500 x 300 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Gre
Fri frakt
Gre Bassengtrekk for vinter 500 x 300 cm
Gre Bassengtrekk for vinter 500 x 300 cm
995 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette bassengdekket, som passer til ovale- og åttetallsformede bassenger, er en enkel måte å beskytte svømmebassenget på, mot skitt og regn om vinteren og ellers når det ikke er i bruk. Med UV-bestandig PVC-stoff og søm med høy tetthet kan det holde i flere år dersom det brukes riktig. Dette bassengtrekket er laget av Gre, Europas største bygger av kvalitetsbasseng.
  • Farge: blå
  • Form: oval
  • Basseng: 500 x 300 cm
  • Vekt: 100 g/ m²
  • Stoff: PVC: 100%
  • SKU:401083
  • EAN:8412081221861

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.