Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White

(0)
Skriv en anmeldelse
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
2960 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

 • HD video
 • Night Vision
 • 24/7 streaming
 • HDR
 • 160° field of view

Nest Hello viser deg hvem som er der, slik at du aldri går glipp av besøk eller pakker på døren. Den kan skille mennesker fra andre ting, og deretter varsle deg. Ved hjelp av Nest-appen kan du høre gjestene dine og snakke med dem. Og siden den er kablet, strømmer den hele tiden, slik at du kan sjekke innom når som helst, Bluetooth, 802.11a/b/g/n/ac, 802.15.4, 2.4 Ghz, 5 GHz


Se hvem som står utenfor 
Nest Hello kan sende et varsel når noen trykker påringeklokken, eller når den oppdager en person , en bevegelse eller en lyd. Varslene du mottar på telefonen, inneholder et bilde av hva  som skjedde, slik at du raskt blir orientert.


HD Talk and Listen 
Nest-appen gjør det mulig å høre gjestene dine – og snakke med dem. I tillegg finnes det hurtigsvar. I appen kan du velge fra en liste over forhåndsinnspilte svar, som  leses opp av Nest Hello.


HD-video, døgnet rundt 
Med HDR og Night Vision kan Nest Hello levere lyse og krystallklare bilder, til alle døgnets tider.  Og alt kommer med – fra personer til pakker på bakken.


Videostrømming hele døgnet 
Sjekk direkteoverføringen når som helst, og åpne bildehistorikken (tre timers logg) for å se hva  du har gått glipp av.


Stillemodus 
Slå av lydenheten via Nest-appen. Du kan fortsette å motta varsler på telefonen din. Så slipper  du å bekymre deg for at barnet skal våkne eller at hunden skal begynne å gjø.


Kompatibilitet 
Krever en kablet ringeklokke, en lydenhet og en riktig transformator. Sjekk om hjemmet ditt er  kompatibelt, på nest.com/eu/works


Nest Aware
Her er den nye Nest Aware - ett abonnement til alle dine kameraer, som holder ditt hjem sikkert dag og natt. Du har allerede et abonnement for alle Nest-kameraer i hjemmet ditt til 40 kr per måned. Dette gir deg 30 dagers hendelsesbasert videologg, samt intelligente oppdateringer. Med Nest Aware Plus, for 80 kr per måned, får du 60 dagers hendelsesbasert videologg og 10 dagers videologg for hele døgnet


Krav:
Krever en kablet ringeklokke, en lydenhet og en transformator (16 V vekselstrøm til 24 V vekselstrøm, 8 VA)


Wi-Fi 802.11b/g/n, 2,4 GHz (støtte for WEP-, WPA-, WPA2-kryptering). Fungerende bredbåndstilkobling med opplastingshastighet på minst 2 Mbit/s.


Krever en kompatibel telefon eller et kompatibelt nettbrett med Nest-appen (gratis) og Bluetooth 4.0. Du finner mer informasjon på nest.com/requirements


Ved 1600 x 1200 krever Nest Hello en båndbreddehastighet på 800 til 2000 kbps for opplasting under videostrømming. Nest Hello bruker mer båndbredde til å strømme video som inneholder mer bevegelse.


Hvis du abonnerer på Nest Aware, strømmes alle videopptakene fra Nest Hello til skyen for sikker ekstern lagring. Ved 1600 x 1200 kan hver Nest Hello-enhet bruke en båndbredde for opplasting på 150 GB til 600 GB per måned, avhengig av hvilke innstillinger for videokvalitet som brukes.


0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.