Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Elektriske gressklipper WOLF-Garten A 400 E

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
2995 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-6 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av MTD

Overvåk produktets pris

 • 1800 Watt E-Power (Asynchron)
 • Bredde 40 cm
 • CCM 3-in-1
 • Flick-Flack guide för elkabeln
 • Softgrip handtag
Den elektriske gressklipperen A 400 E er en egnet modell for alle hager opp til 450 m². WOLF-Garten A 400 E er en elektrisk gressklipper med en motor som gir en høy effekt på 1800 watt.

En elektrisk gressklipper har mange fordeler som vekt og komfort i forhold til bensindrevne gressklippere. Sammenlignet med tilsvarende størrelse på bensindrevne gressklippere er elektriske gressklippere både mye enklere og stillegående - naboene vil spesielt sette pris på det siste punktet.
WOLF-Garten gressklippere har sine røtter helt tilbake fra 50-tallet i klipperens begynnelse, og har i hovedsak blitt anerkjent for produksjon av oppsamlingsmaskiner av høyeste klasse. Samleevne er alfa og omega for WOLF-Gartens ingeniører.
.
Med 3-i-1 CCM systemet velger du om du ønsker å samle gress med 45 liter oppsamler, finklippe gresset eller kaste ut gresset direkte gjennom åpningen. Med den relativt smale klippebredden på 40 cm passer denne klipperen bra for små områder hvor det er vanskelig å komme frem. Dessuten har denne elektriske gressklipperen sentral høydejustering, sammenleggbart håndtak og vekt på 18 kg.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.