Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus

1 / 10

CIRCLE Home Plus

2157 kr
CIRCLE Home Plus Administrerer enkelt tid og innhold på nettet Gi familien din en pause fra internett Hold oversikt over hver tilkoblet enhet i hjemmet Stilles enkelt inn med Circle-appen Circle Home Plus er et produkt som gir deg kont
  • .
Les mer
CIRCLE Home Plus
  • Administrerer enkelt tid og innhold på nettet
  • Gi familien din en pause fra internett
  • Hold oversikt over hver tilkoblet enhet i hjemmet
  • Stilles enkelt inn med Circle-appen

Circle Home Plus er et produkt som gir deg kontroll over internettbruk i hjemmet ditt. Du får en fullstendig oversikt over hva og hvor mye tid barn bruker på spill, hvilke programmer de bruker og hvilke nettsteder de besøker. Circle Home Plus kobles trådløst til hjemmeruteren din, og du trenger ikke gjøre noen innstillinger på verken ruteren, nettbrettet eller smarttelefonen.

Oversikt
Du får oversikt over alle brukere av nettverket ditt. Foreldre har tilgang til et administrasjonspanel der de kan stille inn forskjellige profiler for hver enkelt bruker.

Profiler
Lag en profil for hver bruker på alle enheter som brukes i nettverket. Du kan opprette profiler på nettbrettet, smarttelefonen og datamaskinen, enten det er en PC eller Mac. Ved å lage et filter kan du for eksempel angi hvor lang tid barna dine skal bruke på Facebook.

Tidsbruk og tidsbegrensninger
Få en oversikt over hvor mye tid som brukes på forskjellige applikasjoner og nettsteder. Hvis det er en side du vil filtrere og du ikke vil at barna skal ha tilgang til, kan du også gjøre dette i menyen.

Filter
Sett et filter for hver bruker. Enten det er 5-åringens iPad eller 15-åringens smarttelefon. Du kan filtrere hva som er lov til å besøke på internett og planlegge hvor lenge og når de skal få tilgang til det.

Steng av Internett
Du styrer når du vil at barna skal ha tilgang til internett. Du kan stille inn tider når den skal være på og når den er slått av.

Gjester
Hvis barna dine har besøk, kan du også kontrollere internettbruken deres som går gjennom nettverket ditt. Også her kan du sette et filter på hva som er tillatt og i hvilke tider.

5 minutters setup
Circle er veldig enkelt å komme i gang med. Det er superenkelt å installere og grensesnittet er enkelt å administrere. En installasjon tar ikke mer enn fem minutter, og da har du full kontroll og oversikt.

]]>

Kjappe fakta

  • .
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .