Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Blue Bay Solfangerkule Pyramid 1000

Fri frakt
Blue Bay Solfangerkule Pyramid 1000
Blue Bay Solfangerkule Pyramid 1000
1670 kr

Overvåk produktets pris

Utvid svømmesesongen med denne miljøvennlige, solfangerkulen Pyramid 1000 fra Blue Bay! Denne solkulen bruker solenergi og sparer dermed kostnader. Den er enkel å installere og virker på alle bassengpumper. Med en lyspære er ballen tilstrekkelig for et basseng på 4 500 liter. I tillegg, for større bassenger, kan du koble flere baller sammen.
  • Farge: svart
  • Materiale: plast
  • Mål: 59,4 x 59,4 x 28,5 cm (B x D x H)
  • Kapasitet: 5 L
  • SKU:424865
  • EAN:6949031901051

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .