Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Blue Bay Bassenghus type I blå 433x500x250 cm

Fri frakt
Blue Bay Bassenghus type I blå 433x500x250 cm
Blue Bay Bassenghus type I blå 433x500x250 cm
Blue Bay Bassenghus type I blå 433x500x250 cm
2044 kr

Overvåk produktets pris

Dette Blue Bay-bassenghuset er perfekt for skjerming! Dette bassenghuset er laget av polyester med glassfiber og en galvanisert stålkonstruksjon. Den gir ikke bare utmerket beskyttelse mot sol og regn, men forhindrer også at ekstern forurensning, som blader, insekter og støv, kommer inn i bassenget. Ved behov sikrer den raskere oppvarming av vannet og lite varmetap i løpet av natten. De tre dørene kan lukkes ved hjelp av glidelåser. Og taket har et bakkeanker for ekstra stabilitet. Dette bassengteltet passer for svømmebassenger på 3 x 1,2 m (Diameter x H) og 3,5 x 0,9 m (Diameter x H).
  • Farger: blå og gjennomsiktig
  • Materialer: polyester, glassfiber og galvanisert stål
  • Mål: 433 x 500 x 250 cm (L x B x H)
  • Utstyrt med 3 dører med glidelåser
  • Passer for svømmebassenger på 3 x 1,2 m (Diameter x H) og 3,5 x 0,9 m (Diameter x H).
  • SKU:424869
  • EAN:6949031901501

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .