Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bestway Oppblåsbart svømmebasseng Fast Set rundt 366x76 cm 57273

Fri frakt
Bestway Oppblåsbart svømmebasseng Fast Set rundt 366x76 cm 57273
Bestway Oppblåsbart svømmebasseng Fast Set rundt 366x76 cm 57273
Bestway Oppblåsbart svømmebasseng Fast Set rundt 366x76 cm 57273
929 kr

Overvåk produktets pris

Ha masse moro i hagen med familie og venner i dette oppblåsbare svømmebassenget 57273. Dette stilige bassenget er laget av slitesterkt 3-lags laminert kraftig PVC med polyesternetting, og holder opptil 5377 L. Bassenget kan settes opp raskt og enkelt. Bare plasser bassenget på et flatt underlag, blås opp toppringen og fyll deretter bassenget med vann. Dette bassenget har to tilkoblinger for å koble til en filterpumpe (ikke inkludert). Det er også enkelt å brettes bort for lagring eller transport når det ikke er i bruk. Levering inkluderer kun svømmebassenget.
  • Farge: blå
  • Bassengvegg forsterket med et polyesternett
  • Samlet mål: 366 x 76 cm (Φ x H)
  • Diameter tilkobling: 32 mm
  • Kapasitet: 5377 L
  • Bestway varenummer: 57273
  • Stoff: PVC: 100%
  • SKU:90732
  • EAN:8718475911777

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .