Avfukter Meaco 12L Platinum med HEPA

Avfukter Meaco 12L Platinum med HEPA
Tips en venn
3690 kr
fra 189 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av 24Nordic

Mer fra 24Nordic 24Nordic er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant 24Nordic, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • Avfukter med HEPA-filterPasser for leilighet opp til 100 m2Hybrid luftrenser og avfukterVelprøvd og driftssikkerBruker lite strøm

 • 12 liter kapasitet passer til leilighet eller liten enebolig

 • Veldig lavt strømforbruk

 • HEPA-filter renser luften

 • Kan brukes som luftrenser utenfor avfuktersesongen


De vanligste spørsmålene vi får fra våre kunder er om en avfukter bruker mye strøm. "Hvor mye koster det å bruke en avfukter?" Folk begynner å bli mer og mer opptatt av stømforbuk, både av miljøhensyn og av hensyn til egen lommebok. Meaco har alltid gjort avfuktere så effektive som mulig for å holde kostnadene på et minimum. Med den nye Platinum-serien av avfuktere har Meaco tatt dette til et helt nytt nivå og satt en ny standard som konkurrentene må bryne seg på.


Meaco 12L Platinum bruker bare 165 Watt. Ta en titt på andre 12 liters (eller endog 10 liters) avfuktere på markedet, og du vil se at de er har eldre design og teknologi. Dermed bruker mye mer strøm. Over tid vil denne forskjellen i strømforbruk spare deg for mye penger. Med Meaco 12L Platinum får du ikke bare en avfukter med lave driftsutgifter, du får også en veldig god avfukter med eksepsjonell byggekvalitet. I tillegg renser den luften med et HEPA-filter.


Den unike 2-i-1-modusen lar deg bruke denne maskinen som avfukter når du har behov for å tørke om høsten og vinteren, og som luftrenser i vår- og sommersesongen. Du har muligheten for å slå av tørkeprosessen for å spare ytterligere strøm når det ikke er behov for å tørke, men fortsette å kjøre viften som sirkulerer luften gjennom et HEPA-filter.


Dessverre er det ingen energimerking for luftavfuktere i hverken Norge eller Europa. Derfor er det vanskelig å dokumentere det lave strømforbruket. Meaco kjenner markedet godt og vet at Hong Kong har gode og strenge rutiner for energimerking. Her er de veldig opptatt av å redusere strømforbruk, og de har gode testrutiner. Meaco har fått testet sine avfuktere i Platinum-serien ved et ledende internasjonalt og uavhengig laboratorium i Hong Kong mot den mest oppdaterte standarden. Avfukterne fikk den høyest mulige rangeringen! For å oppnå dette måtte Meaco sørge for at hver enkelt komponent var av høyeste kvalitet for å maksimere effektiviteten. Dette betyr at maskinen er bygget med de beste komponenter, og at du ikke bare får en lav driftsutgift, men også en lang levetid på grunn av den høye byggekvaliteten.


Det er flere modeller i Platinum-serien, en , en  og denne 12-liters modellen. Alle tilbyr lavere driftskostnader enn sine sammenlignbare konkurrenter. Meaco 12L Platinum tilbyr i tilleg følgende fordeler; • Den billigste måten å bekjempe mugg, kondens og fukt i leiligheter og små eneboliger

 • 12 liters kapasitet

 • Bare 165 watt nominelt strømforbruk

 • 2-i-1 avfukter med unik luftrensingsmodus for vår / sommerbruk

 • Renser luften med et HEPA filter for å fjerne allergener fra luften (ett gratis filter i esken)

 • Unik Meaco kontrolllogikk som sparer penger og forbedrer ytelsen*

 • Digital display for å vise deg luftfuktigheten i rommet

 • Variabel hygrostat fra 30 til 80% RH, i trinn på  5% RH

 • Spjeld for  å lede tørrluften i forskjellige retninger

 • 1 - 24 timers timer

 • Barnesikring

 • Solid bærehåndtak

 • Gratis HEPA filter for renere luft, mulighet for å kjøpe flere senere


HEPA-filteret har vist seg å være et veldig populært ekstrautstyr og de fleste som kjøper denne avfukteren kjøper også ekstra HEPA-filtere når de kjøper avfukteren. Filtrene er det som kalles "True HEPA-filtre" eller "Ekte HEPA-filter", noe som betyr at de overholder internasjonale standarder og fanger 99,97% av partikler som har en størrelse på 0,3μm eller større. Dette gjør en stor forskjell for de som lider av allergier, og vil også forlenge avfukterens liv. Selv om du ikke har allergi idag, så vil ren luft kunne hjelpe til for å unngå at du eller din familie får dette senere. 


* Den unike Meaco kontrolllogikken betyr at du får den beste balansen mellom å spare penger og nøyaktig avfukting. Når målet for luftfuktighet er nådd, vil avfukteren bytte til modus for bare vifte for å kontrollere at den relative fuktigheten er stabil. Den vil så gå i dvale i 30 minutter, og så våkne opp og kjøre viften igjen for å sjekke relativ fuktighet en gang til. Hvis relativ fuktighet har steget over settpunktet, vil avfukteren begynne å tørke luften igjen. Hvis relativ fuktighet er ok, vil avfukteren gå tilbake til stillstand igjen i ytterligere 30 minutter. Denne prosessen sparer mye penger i elektrisitet, spesielt når det sammenlignes med avfuktingsmidler som holder sine vifter løpende permanent uavhengig av fuktighetsnivået i rommet.


Vi er veldig stolte av Meaco Platinum-serien, og vi føler at Meaco gjør akkurat det en faghandler skal gjøre. Meaco skyver grensene for det som er mulig, og utfordrer dermed bransjen til å bli med på å designe og levere avfuktere som som flytter teknologien fremover.


Så nå vet du svaret på spørsmålet om "Hvor mye koster det å bruke en avfukter?"  Svaret er:  "Mye mindre enn det pleide å være, spesielt hvis du velger Meaco."

Romstørrelse 10 - 60 m2
Egnet temperatur 15 - 35 grader
Mulig temperatur 5 - 35 grader
Strømforbruk Nom 165 Watt
Strømforbruk Max 180 Watt
Luftfilter HEPA
Lydnivå Max 44 dB
Tørkeprinsipp Kompressor
Tørkekapasitet 12 liter / døgn
Tilsvarer kompressor 12 liter / døgn
Drenering mulig Ja med slange
Slange medfølger Ja - 1 meter
Hygrostat Ja
Viftehastigheter 1
Max vifte 100 m3 / time
Ionisering av luften Nei
Timer Ja
Volum vannbeholder 2,5 liter
Kjølemedie R134a
Vekt 9,5 kg
Dimensjoner LxBxH mm 325 x 248 x 485
Best i test Foreløpig ikke, men.
EAN / GTIN 5060216550114
NOBB 48348160
Legg merke til Strømbesparende

Tørkeeffekten for avfuktere oppgis alltid ved 30 grader og 80% fuktighet.
Nedenfor ser du hva du kan forvente ved andre temperaturer, målt i liter vann pr døgn.
Temperatur og fuktighet Liter / døgn Strøm
10°C - 80% RH 2,9 121 Watt
20°C - 80% RH 6,7 144 Watt
30°C - 80% RH 11,3 180 Watt
10°C - 60% RH 1,2 118 Watt
20°C - 60% RH 3,8 136 Watt
30°C - 60% RH 6,5 166 Watt

Denne avfukteren har kompressor og dermed fallende kapasitet ved fallende temperatur.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 709 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 377 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 189 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »