Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter
Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter
Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter
Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter
Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter
Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter

1 / 6

Arida Pro 6H Sorpsjonsavfukter

10999 kr
Arida Pro 6H er en luftavfukter som: - kan fjerne opp til 9 liter vann pr døgn - ikke lager flytende vann, men som blåser fuktigheten ut av bygget som fuktig luft - kan brukes i alle temperaturer, også i kuldegrader
  • Kan brukes i kuldegrader
  • God effekt i lav temperatur
  • Fukt blåses ut av bygget
  • Bygget i Europa
Les mer
Arida Pro 6H er en luftavfukter som:

- kan fjerne opp til 9 liter vann pr døgn
- ikke lager flytende vann, men som blåser fuktigheten ut av bygget som fuktig luft
- kan brukes i alle temperaturer, også i kuldegrader
- har hygrostat for å holde konstant luftfuktighet

Arida Pro 6H er en kompakt sorpsjonsbasert luftavfukter i industriell kvalitet. Den passer for små rom på opp til 40-50 m2, men kan under gunstige forhold brukes opp mot 80 m2. Avfukteren er laget i kraftig aluzink som tåler industruell bruk og et tøfft miljø.

Virkemåte
Arida Pro 6H suger luften inn fra rommet den står i. Denne luften suges inn gjennom et G4 luftfilter for å beskytte avfukteren mot støv. Rett på innsiden av luftfilteret sitter som måler luftfuktigheten på luften som kommer inn. Du kan justere hygrostaten for å få passende luftfuktighet. Generelt anbefaler vi 50% RH.

Luften blåses videre inn i en tørkerotor av silika gel. Denne tørkerotoren tar til seg fuktighet fra luften. Den tørre luften blåses deretter tilbake til rommet. Du kan også kople til en luftslange Ø100mm for å blåse den tørre luften ut et stykke fra avfukteren, evt til et annet rom.

Tørkerotoren roterer sakte rundt, og bringer med seg fuktigheten til et annet kammer der varm luft blåses gjennom rotoren. Da blir fuktigheten frigjort. Den fuktige luften blåses ut gjennom en annen slangestuss Ø 50mm. Denne slangen leder fuktigheten ut av bygget og ut i frilluft. Rotoren er nå tørr og kan rotere sakte tilbake til den våte sonen og ta med seg mer fuktighet tilbake til den varme sonen.

Hygrostat
Arida Pro 6H kommer med en integrert hygrostat som er forhåndsinnstilt fra fabrikken. Denne sørger for å holde konstant luftfuktighet. Dersom du ønsker å justere denne hygrostaten så er dette veldig enkelt.

Enkel å montere, enkel å plassere
Arida Pro 6H er utformet på en smart måte. Tilkoplinger er kun på to sider (kortendene) slik at den er enkel å plassere. Du kan sette den helt inntil en vegg, på begge sider av avfukteren. Det er ingen strømledning, hygrostat, brytere eller andre ting som står montert på langsidene. Så lenge du har tilgang til kortsidene så kan du plassere den som du vil (Kortside 1: Luft inn. Kortside 2: Tørrluft ut + våtluft ut + strømledning).

Kjappe fakta

  • Kan brukes i kuldegrader
  • God effekt i lav temperatur
  • Fukt blåses ut av bygget
  • Bygget i Europa
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter