Tilbake til start
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter

1 / 7

Air&Me Lendou luftrenser med HEPA-filter

1 999 kr
Luftrenser med forfilter, HEPA-filter med kull Bytt farge og design på et blunk. Forfilteret sitter utenpå og du kan velge mellom mange farger og mønstre 2 stykk USB-uttak gjør at du kan lade telefonen med kabel fra luftrenseren Ladep
 • Luftrenser med forfilter + HEPA-filter med kull
 • 2 USB-uttak for å lade telefonen
 • Trådløs ladeplate som tilvalg
 • Endre design med nye forfilter i tekstil (tilvalg)
 • Kople opp mot appen på telefon
Les mer
 • Luftrenser med forfilter, HEPA-filter med kull
 • Bytt farge og design på et blunk. Forfilteret sitter utenpå og du kan velge mellom mange farger og mønstre
 • 2 stykk USB-uttak gjør at du kan lade telefonen med kabel fra luftrenseren
 • Ladeplate som tilbehør gjør at du kan lade telefonen trådløst ved å legge telefonen oppå luftrenseren 
 • To sett føtter medfølger, velg høye eller lave
 • Sjekk luftkvalitet og styr luftrenseren fra app på telefonen

Luftrenseren Lendou fra franske Air and Me som renser luften på 4 måter samtidig:

 1. Forfilteret dekker hele luftrenseren og fjerner store partikler. Dette kan rengjøres med støvsuger og varer lenge. Siden forfilteret fjerner de store partiklene før luften går inn i HEPA-filteret så varer HEPA-filteret lenge. Du kan få forfilter i flere farger og mønstre, og bytte til det som passer ditt design og ditt hjem.
 2. HEPA-filter fjerner 99,97% av de små partiklene. Dette renser luften veldig godt. Hvis du er flink til å støvsuge eller vaske forfilteret ofte så vil du få en lang levetid på HEPA-filteret.
 3. Kullfilter fjerner vond lukt. Dette gir deg friskere luft. Kullfilteret er en del av HEPA-filteret.
 4. Ionisering av luften har to funksjoner. Ioniseringen hjelper til å fjerne mer lukt, og det gjør at partiklene i luften binder seg lettere til forfilteret. Dette gjør at luftfilteret blir enda mer effektivt.

Unikt design og utbyttbart forfilter
Luftrenseren Lendou har et forfilter i tekstil som dekker hele luftrenseren. Dette filteret kan du få med forskjellig mønster, og du kan bytte til det designet som passer best til din smak. Bruk gjerne ett forfilter den ene uka, og et annet mønster neste uke. Da kan du alltid ha ett i bruk og ett til vask (kan vaskes i vaskemaskinen).

Velg føtter som passer hos deg
Lendou leveres med to sett føtter. Da kan du velge om du vil ha en liten luftrenser nede på gulvet eller stående på en hylle, alternativt kan du ha høye føtter og få luftrenseren litt opp fra gulvet. Begge settene følger med, velg din stil.

Bruk luftrenseren til å lade telefonen din!
Luftrenseren har to USB strømuttak. Disse kan du bruke til å lade telefon, nettbrett og lignende. Som ekstrautstyr kan du få en ladeplate til toppen av luftrenseren, slik at du kan lade trådløst. Om din telefon er forberedt for det, så legger du bare telefonen oppå luftrenseren, og den lades automatisk. Gjør det til en vane å ha telefonen liggende her, så vet du alltid hvor du har den og du har alltid strøm på batteriet. Ren og frisk luft får du på kjøpet!

Alltid på nett
Luftrenseren kan koples opp på ditt nettverk hjemme og du kan laste ned en app til telefonen din. Da kan du styre luftrenseren med telefonen og du kan se på telefonen hvordan luftkvaliteten er. Appen er ikke en app kun for denne luftrenseren. Air and Me har valgt appen "Smart Life". Dette er samme app som mye annet elektrisk utstyr bruker. Du kan da styre mange av tingene dine hjemme med samme app, selv om disse kommer fra andre produsenter. Bruk samme app for luftavfukter, belysning, vaskemaskin og så videre. 

Rask sjekk av luftkvalitet
På appen kan du få mye info om luftkvaliteten hjemme, men i en hektisk hverdag vil du gjerne se dette raskt. Luftrenseren har et lys som skifter farge etter hvor mye partikler det er i luften:

 • Grønt lys = luftkvaliteten er bra.
 • Oransje lys = luftkvaliteten er OK, men den bør renses noe. Luftrenseren jobber med saken.
 • Rødt lys = det er for mye partikler i luften. Luftrenseren jobber med saken.

Mesteparten av tiden bør lyset være grønt. Likevel er det helt normalt at lyset er oransje eller rødt en gang i blant. Går du forbi luftrenseren og hvirvler oppl litt støv fra gulvet så vil den registrere det. Lyset skifter kanskje til oransje i ett minutt. Kommer hunden forbi og rister på seg vil det kanskje bli rødt i noen minutter. Det viktigste er at luften renses fortløpende og at luftkvaliteten kommer tilbake til grønt lys igjen. Har du mer rødt lys enn grønt lys så har du et stort problem, og du bør iverksette andre tiltak. Finn kilden til forurensningen og gjør noe med det. Vurder også å kjøpe en ekstra luftrenser om det er svært ille hos deg.

Kjappe fakta

 • Luftrenser med forfilter + HEPA-filter med kull
 • 2 USB-uttak for å lade telefonen
 • Trådløs ladeplate som tilvalg
 • Endre design med nye forfilter i tekstil (tilvalg)
 • Kople opp mot appen på telefon
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser