Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Moomin x Novita: Muminmammas sötaste accessoarer

79 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Mummitrollene gjør sitt inntog i Novitas sortiment og gleder oss med tre ulike garn. Moomin x Novita: Muminmammas sötaste accessoarer inneholder syv strikkeoppskrifter. Tove Jansson, kjent for sine illustrasjoner, var også en god forfatter, og tekstene hennes er fulle av livsvisdom. Toves tekster, originalillustrasjoner og varme strikkeplagg er en kombinasjon vi ønsker skal gi hverdagen din et snev av Mummidalens rolige og fredelige atmosfære.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .