Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sissel Varmepakke Therm 44x20 cm SIS-150.030

Til kassen

Se også

Sissel Varmepakke Therm 44x20 cm SIS-150.030

(0)
Skriv en anmeldelse
Sissel Varmepakke Therm 44x20 cm SIS-150.030
Sissel Varmepakke Therm 44x20 cm SIS-150.030
Sissel Varmepakke Therm 44x20 cm SIS-150.030
636 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  3-7 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne Therm selvaktiverende varmepakken fra Sissel er ideell for spente muskler og lindring av kramper. Du vil aldri trenge noe annet igjen for å lindre stress og komfort. Denne varmepakken er flytende og gjennomsiktig før bruk, men tilpasser seg perfekt til kroppen etter å ha blitt aktivert. Den varmes opp til ca. 54°C i løpet av sekunder, og kan plasseres i kokende vann for å reaktivere selvoppvarmingselementet.
 • Farge: rød
 • Mål: 44 x 20 cm (L x B)
 • Varmes opp til ca. 54°C i løpet av sekunder
 • Kan gjenbrukes flere ganger
 • Flytende og gjennomsiktig før bruk, men tilpasser seg perfekt til kroppen etter å ha blitt aktivert
 • SKU:419232
 • EAN:4250694701080

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.