Tilbake til start
Hot Stone sett med 12 steiner
Hot Stone sett med 12 steiner

1 / 2

Hot Stone sett med 12 steiner

399 kr
Det oppvarmede steinterapimassasjesettet lindrer smerter og stress forårsaket av skader og slapper av musklene ved å lindre muskelspenninger, sårhet og stivhet. Den er også ideell for idrettsutøvere, hjemmepleie og terapeutiske spa. Enten det er
Les mer

Det oppvarmede steinterapimassasjesettet lindrer smerter og stress forårsaket av skader og slapper av musklene ved å lindre muskelspenninger, sårhet og stivhet. Den er også ideell for idrettsutøvere, hjemmepleie og terapeutiske spa.


Enten det er for å skjemme bort deg selv, berolige musklene eller en terapeutisk behandling, er disse varme steinene flotte for å hjelpe til med å slappe av hvilken som helst del av kroppen din; rygg, ben, ansikt, armer, håndflate, nakke.


Den glatte overflaten gjør at de varme steinene føles myke mot huden! Varmen i steinene vil fordype deg i en dyp avslapning, det vil være umulig å ikke sovne.


Fordeler med varm stein:

Varme steiner er ekstremt effektive mot leddproblemer, ryggsmerter og ømme muskler. Dette massasjesettet forbedrer ikke bare søvnkvaliteten, det får også blodårene til å utvide seg, noe som fører til forbedret sirkulasjon og dermed forbedre oksygennivået, skaper næringsstoffer, antistoffer og beskyttende celletilførsel, som forbedrer din generelle helse.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser