Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Blimo Travel Lite

1 / 1

Blimo Travel Lite

12 995 kr
Blimo Travel Lite er den perfekte kompakte turscooteren. Den er lett å kjøre og lett å slå sammen for å enkelt kunne transportere den i bagasjerommet på en liten personbil. Hvis du ikke kan gå lengre avstander eller vil ha et alternativ til bi
Les mer

Blimo Travel Lite er den perfekte kompakte turscooteren. Den er lett å kjøre og lett å slå sammen for å enkelt kunne transportere den i bagasjerommet på en liten personbil.
Hvis du ikke kan gå lengre avstander eller vil ha et alternativ til bilen eller sykkelen din, er Travel Lite perfekt. Våre turscootere er utformet på en slik måte at de skal være enkle for alle å håndtere: Når du gir gass, kjører kjøretøyet fremover, og når du slutter å gi gass, bremser det automatisk. Bremsen fungerer også som parkeringsbrems når kjøretøyet står parkert.
Det praktiske formatet gir en liten svingradius, som er en utmerket kombinasjon på trange steder, for eksempel i butikker eller kjøpesentre. Til tross for det lille formatet tar Travel Lite deg frem selv på grusveier og enklere stier. Perfekt for å gjøre ærend frem og tilbake til kjente og kjære eller til butikken.
Modellen kan enkelt slås sammen uten verktøy for å transporteres i bagasjerommet på bilen din. Perfekt å ta med deg på reise eller hvorfor ikke til kjøpesenteret!
Lengden på scooteren kan justeres i to posisjoner (78 cm / 95 cm) og styret kan justeres i høyden (80 cm / 96 cm).


Travel Lite leveres med belysning foran, for å kunne kjøres i mørket, må den suppleres med rødt lys bak.

Identifikasjon

Produsentens artikkelnummer 99522124
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser