Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

The Naked Gun Trilogy (Blu-ray) (3 disc)

1 / 1

The Naked Gun Trilogy (Blu-ray) (3 disc)

199 kr
Mannen med den nakne pistol De helsprøe fyrene bak Hjelp, vi flyr! har gjort det igjen! Leslie Nielsen spiller politistyrkens egne råbarka, steinhjerne av en purk, Frank Drebin, som snubler over en plan om å ta livet av Dronning Elizabeth. Priscill
  • Action, Komedie, Romantikk, Boks
  • Blu-ray
  • 2013
  • Nordisk omslag
Les mer
Mannen med den nakne pistol
De helsprøe fyrene bak Hjelp, vi flyr! har gjort det igjen! Leslie Nielsen spiller politistyrkens egne råbarka, steinhjerne av en purk, Frank Drebin, som snubler over en plan om å ta livet av Dronning Elizabeth. Priscilla Presley, O.J. Simpson, en utstoppet bever, to baseballag og et utvalg andre raringer er med i dette sinnssyke levenet, som blåser latterbarometeret i filler.

Mannen med den nakne pistol 2 1/2
Lt. Frank Drebin (Leslie Nielsen) liker mysterier. Hvorfor er vi her? Finnes det et liv etter sex? Joda, Drebin håndterer de store spørsmålene - og det største av dem alle er hvordan stanse den grusomme Quentin Hapsburgs (Robert Goulet) plan om å ødelegge miljøet! Sammen med Nielsen i denne hysteriske Mannen med den nakne pistol-oppfølgeren møter vi igjen Priscilla Presley som Jane, kvinnen som kan smelte et ostesmørbrød på 20 skritts avstand, og George Kennedy som den modige kaptein Ed Hocken. Hele gjengen er her. Det er også latterbombene. Akkurat som Drebin. Du vil elske det!

Mannen med den nakne pistol 33 1/3
Oscar-utdeling. Hvem vinner? Hvem taper? Og kan noen være så snill å få den idioten av scenen? Vent! Det er ingen hvilken som helst idiot. Det er lt. Frank Drebin som ødelegger hele seremonien for å stoppe en terrorsammensvergelse som kan bety teppet ned for ham – eller holder det med en rullegardin? Ja, nå er de tilbake med en hysterisk tredje oppfølger og en svært så moderne måte å nummerere filmene på – filmskaperne du elsker, stjernene du har savnet samt andre som slår følge mannen med den nakne pistol for første gang: Fred Ward, Anna Nicole Smith og andre som du gladelig hadde gitt opp setet ditt på bussen for. Moroa begynner når ... uups, vi vil ikke røpe noe. Å nei, du må nok betale for det. Og det kommer du ikke til å angre på!
Format DTS HD - Master Audio
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Sjanger Action Komedie Romantikk Boks
Formater Blu-ray
Opprinnelige tittelen The Naked Gun
Direktør David Zucker
Innspillningsår 2013
Skuespillere George Kennedy Leslie Nielsen O.J. Simpson Priscilla Presley
Filmformat Anamorphic
Lengde 242
Region 2 (Europa)
Aldersgrense 15 år
Utgave Nordisk omslag
EAN 7340112735135
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser