Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Batman Collection 1-4 (Blu-ray) (4 disc)

Blu-ray

199 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • Action, Thriller, Boks, DC Comics
  • Blu-ray
  • 2013
  • Nordisk omslag
Batman
Gotham City er et mørkt, uhyggelig tilfluktssted for kriminelle, styrt av den korrupte sjefen Carl Grissom (Jack Palance), og terrorisert av en sadistisk vandal og morder kjent som The Joker (Jack Nicholson). Men det tar ikke lang tid før en mørk, mystisk, kappekledt skikkelse, som kaller seg Batman, er etter dem og forpurrer deres skumle planer. Journalisten Vicki Vale (Kim Basinger) er også etter dem - hun vil finne ut hvem Batman egentlig er.

Batman Returns
Batman er tilbake i et nytt utrolig eventyr hvor han må kjempe mot to bisarre kjeltringer. Like hensynsløst som en katt fanger en rotte jakter Kattekvinnen - men hennes bytte er mennesker. Opp av kloakken kommer den ondskapsfulle Pingvinen, fast bestemt på å knuse alt han hater ved hjelp av sin armé av morderiske pingviner. Men han har ikke regnet med Batman, som ikke vil gi seg før rettferdigheten nok en gang har seiret.

Batman Forever
Batman er tillbake! Denna gangen for å kjempe mot Two-Face og The Riddler. Til sin hjelp har han den vakre doktor Chase Meridian og trapetseksperten Robin.

Batman & Robin
Mr. Freeze og Poison Ivy er den største utfordringen hittil for vår kappekledde venn og hans partner, Robin. Mr. Freeze har en kaldblodig plan på gang. Han har til hensikt å fryse ned Gotham City og tilintetgjøre byens innbyggere. Poison ivy på sin side er en livsfarlig skjønnhet med drepende kyss og dystre hensikter som omfatter hele verden. Når disse to slår seg sammen kan ingen føle seg trygge. Utstyrt med flunkende nye kjøretøy og spesialutviklede våpen tar Batman og Robin opp kampen for å redde Gotham City fra dens største trussel noensinne. Men de skal få ytterligere hjelp i kampen mot ondskapen - av Batgirl!
Format:
Dolby Digital 5.1
Lyd:
Engelsk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Norsk
Svensk
Sjanger:
Action
Thriller
Boks
DC Comics
Formater:
Blu-ray
Opprinnelige tittelen:
Batman Collection 1-4
Innspillningsår:
2013
Skuespillere:
Alicia Silverstone
Arnold Schwarzenegger
Chris O´Donnell
Danny DeVito
George Clooney
Jack Nicholson
Jim Carrey
Kim Basinger
Michael Keaton
Michelle Pfeiffer
Nicole Kidman
Tommy Lee Jones
Uma Thurman
Val Kilmer
Filmformat:
Widescreen (1.85:1)
Lengde:
428
Region:
2 (Europa)
Aldersgrense:
Fra 11
Utgave:
Nordisk omslag
EAN:
5051895239537

Vis flere anmeldelser (0)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.