Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Yamaha WXA-50 Sølv

1 / 1

Yamaha WXA-50 Sølv

4 390 kr
Enkel og fleksibel, gir deg frihet til å høre på hva du vil, når du vil WXA-50 er en lydkomponent som åpner nye muligheter for lydinstallasjoner og multiroom. Du får tilgang til et enormt utvalg av lydinnhold. Lytt på streaming-tjenester eller
  • 2-kanals forsterker for strømmende tjenester og
  • 90 W + 90 W (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1-ch drivet)
  • MusicCast
Les mer

Enkel og fleksibel, gir deg frihet til å høre på hva du vil, når du vil

WXA-50 er en lydkomponent som åpner nye muligheter for lydinstallasjoner og multiroom. Du får tilgang til et enormt utvalg av lydinnhold. Lytt på streaming-tjenester eller lydfiler som er lagret på smarttelefonen din. Du kan også spilla av high res. Musikk i skikkelig høy kvalitet fra en PC/NAS i nettverket. Med Yamaha MusicCast kan du dele og spilla av musikk trådløst i hele huset. Smarte funksjoner i kombinasjon med høy ytelse gir deg en musikalsk nytelse, akkurat slik du vil ha det.

Gjennom å koble WXA-50 til favoritthøyttalerne dine kan du nyte en nettverkslyd i høy kvalitet og med MusicCasts fantastiske multiroom funksjoner.

MusicCast er en revolusjon innen nettverkslyd. Du kan bruke alle MusicCast-enhetene dine sammen - eller separat, det bestemmer du selv. Fra en og samme app kontrollerer du alt som skjer, appen er designet for å være innovativ, rask og enkel å bruke. Det spiller ingen rolle hvilke MusicCast produkter du velger, alle sammen fungerer sammen og har et fint design som matcher både hverandre og hjemmet ditt. Du kan selvfølgelig bygge ut systemet ditt når du vil. MusicCast gir alle, alt, overalt.

Spill av innehold fra en annen MusicCast-enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet til et MusicCast produkt - all musikk blir tilgjengelig i alle rom. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du enkelt via DLNA spilla av denne musikken også, alt som kreves er at enhetene er tilkoblet til samme nettverk. Du kan til og med dele eksternt innkoblede lydkilder som TV eller BD-spiller. Lyden som du sender til WXA-50 med Bluetooth kan også sendes videre til en annen MusicCast-enhet i et annet rom.

WXA-50 er kompatibel med alle typer musikk-kilder og streaming-tjenester. Den har, mange ulike typer terminaler for å koble til TV, CD-spiller, PC og annet AV-utstyr. Du kan nå nyte musikk fra hele verden i hjemmet ditt.

Alle musikk-kilder du kan spille av fra smarttelefonen din kan du føre over til MusicCast via Bluetooth eller Airplay. Du kan spilla av musikk fra f.eks. Spotify, radio apper eller Youtube.

Bruk smarttelefonene eller nettbrettet ditt og installer MusicCast CONTROLER appen. Men den kan du installere høyttaleren, styre høyttalerens funksjoner eller endre innstilinger raskt og enkelt. MusicCast CONTROLLER fungerer som en vanlig fjernkontroll for alle MusicCast-kompatible enhetene dine.

Det stilrene designet og størrelsen gjør at den elegant smelter inn i med det eksisterende lydsystemet ditt. Konstruksjonen i metall holder en høy kvalitet rett gjennom. Lakken som består av to ulike nyanser gjør at den passer til øvrig innredning i hjemmet.

Med en bredde på kun 214mm er produktet kompakt og prydelig, og den smelter inn uten å dra til seg oppmerksomhet. Det gjør at den er veldig fleksibel. Plasser og stell den horisontalt eller vertikalt, for seg selv eller sammen med andre lydkomponenter.

Med Yamahas unike teknikker for lydprosessering kan du nyte god lyd fra alle musikk-kildene dine - uansett kvalitet, miljø eller hvilken type høyttaler du bruker. Når du lytter til lyd fra smarttelefon eller andre komprimerte kilder har du en stor glede av Compressed Music Enhancer som forbedrer lyden betraktelig. Volume adaptiv EQ justerer automatisk balansen mellom bass/diskant etter volumnivået. Advanced Bass Extension gir en dypere og bedre bassgjengivelse - prefekt for deg som lytter til små kompakte, in-wall eller takhøyttalere. Med Direct Mode kan du spille av høyoppløste lydkilder akkurat som de er, uten noen behandling.  

WXA-50 utnytter alle fordelene med Yamahas avanserte lydteknikker og kretskonstruksjoner. Førforsterkerkretsen minimerer digitalt jitter og bruker samme høye ytelse ESS DAC som finnes i våre High-End recievers. Yamahas egnte konfigurasjon, DAC on pure Ground, sørger for at strømforsyningen aldri vil påvirke lydkvaliteten negativt. En 48-biters digital volumkontroll gir en mye større presisjon og kvalitet enn konvensjonelle digitale eller analoge kontroller. Dessuten har WXC-50 et veldig stivt metallchassie som gir den stabiliteten som kreves for en kraftfull og tydelig lydgjengivelse.

WXA-50 støtter flere høyoppløste format, inklusive DSD 5,6 MHz, FLSC og WAV, AIFF 192 kHz/24-bits og ALAC (Apple Lossless) 96 kHz / 24-biters for iTunes. Uansett om du laster ned musikk fra en webbplass eller fra musikkstrømmetjenester kan du får ut maksimalt av disse høyoppløste lydkilder. Lukk øynene og få en følelse av å stå i sentrum av en konsert.

WXA-50 forbruker mindre enn to watt i standby-modus, når strømmen er på er strømforbruket fortsatt lavt, 15W. dessuten finnes funksjonen Auto Power Down som hjelper deg å spare energi. Den gjør at WXA-50 automatisk stenges av etter 2, 4, 8 eller 12 timer.

Denne komponenten passer perfekt inn i en 1U (19-toms) ramme. Bredden er 214 mm (8-3/8'') og høyden er 42mm (1-5 / 8'') (uten fot).

Kjappe fakta

  • 2-kanals forsterker for strømmende tjenester og
  • 90 W + 90 W (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1-ch drivet)
  • MusicCast
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser