Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

XPLORA X5PLAY

-20%
1595 kr
Anbefalt pris: 1995 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av XPLORA

Overvåk produktets pris

Smartklokke for barn som kan ringes med!


X5 play er en smartklokke utviklet for barn med alle funksjonene til en vanlig mobiltelefon, og mer. Den har ringe- og SMS-funksjon, GPS, skritteller og kamera! Foresatte kan følge med på GPS-en gjennom en app på sin smarttelefon, opprette trygge soner og forhåndsgodkjenne hvilke kontakter som kan nå barnet. Den nye X5 Play gir deg alle de fantastiske fordelene med vår tidligere modell , men har oppdaterte funksjoner og design. Som alltid er våre smartklokker og tjenester skapt i henhold til GDPR-kravene.


NB! NB! Etter at kjøpet ditt blir registrert vil du motta e-post med link til aktivering av abonnementet. Abonnementet koster fast 109 -129kr i måneden avhengig av type abonnement du velger. Abonnementet inkluderer fri bruk av tale og data i Norge og i EU.


Kommunikasjon

XPLORA 4 byr på et unikt system for lagring av kontakter for å gjøre klokketelefonen så trygg i bruk som mulig. Koble klokketelefonen til smarttelefonen din via XPLORA-appen og last opp opptil 50 betrodde kontakter. Kun telefonnumrene registrert av vergen vil være i stand til å ringe barnets klokketelefon. Klokketelefonen kan også motta tekstmeldinger og har X-Talk-funksjonalitet som gjør det mulig å sende og motta stemmemeldinger og emojier.


Lokasjonssporing

Med utgangspunkt i ditt barns sikkerhet, byr XPLORA 4 på lokasjonssporing ved hjelp av GPS, WiFi og basestasjoner for å gi deg presise opplysninger som kan være nyttige når barnet har vært ute for lenge eller dere har mistet hverandre i en folkemengde. Du vil kunne se hvor barnet ditt befinner seg i XPLORA-appen, og for ekstra sikkerhet, kan du opprette såkalte trygge soner og bli varslet når barnet ditt trer inn i eller forlater dem.


SOS-knapp

Hvis noe skjer og barnet ditt ikke har deg i nærheten, kan de enkelt trykke på SOS-knappen og umiddelbart opprette kontakt med deg.


Kamera

XPLORA 4 kan skilte med et 2 MP kamera som lar barnet ditt ta bilder med venner og lagre disse hyggelige minnene på klokketelefonens innebygde minne, samt dele dem med betrodde kontakter.


Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.