Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

XPLORA 4 rosa

Fri frakt
-35%
XPLORA 4 rosa
XPLORA 4 rosa
XPLORA 4 rosa
XPLORA 4 rosa
XPLORA 4 rosa
XPLORA 4 rosa
1295 kr
Anbefalt pris: 1995 kr
 • Forventet leveringstid:
  3-4 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av XPLORA

Overvåk produktets pris

 • Barnets første mobiltelefon
 • Uten tilgang til internett og sosiale medier
 • Oversiktlig app "XPLORA 4 & GO"
 • Perfekt for barn fra 4 år
 • La barna dine føle seg trygge

Gjør det tryggere for barna dine å utforske omgivelsene med en XPLORA 4 klokketelefon for barn. Klokketelefonen gjør det mulig for deg å spore hvor de befinner seg, opprette trygge soner og ringe eller sende tekstmeldinger til dem. Barna vil sette pris på klokketelefonens barnevennlige design, samt de spennende mulighetene de får med 2 MP kameraet, emojistøtte, stemmemeldinger eller den spesialutviklede spillplattformen som motiverer til aktivitet.


NB! NB! Etter at kjøpet ditt blir registrert vil du motta e-post med link til aktivering av abonnementet. Abonnementet koster fast 119 -139kr i måneden avhengig av type abonnement du velger. Abonnementet inkluderer fri bruk av tale og data i Norge og i EU.


Kommunikasjon

XPLORA 4 byr på et unikt system for lagring av kontakter for å gjøre klokketelefonen så trygg i bruk som mulig. Koble klokketelefonen til smarttelefonen din via XPLORA-appen og last opp opptil 50 betrodde kontakter. Kun telefonnumrene registrert av vergen vil være i stand til å ringe barnets klokketelefon. Klokketelefonen kan også motta tekstmeldinger og har X-Talk-funksjonalitet som gjør det mulig å sende og motta stemmemeldinger og emojier.


Lokasjonssporing

Med utgangspunkt i ditt barns sikkerhet, byr XPLORA 4 på lokasjonssporing ved hjelp av GPS, WiFi og basestasjoner for å gi deg presise opplysninger som kan være nyttige når barnet har vært ute for lenge eller dere har mistet hverandre i en folkemengde. Du vil kunne se hvor barnet ditt befinner seg i XPLORA-appen, og for ekstra sikkerhet, kan du opprette såkalte trygge soner og bli varslet når barnet ditt trer inn i eller forlater dem.


SOS-knapp

Hvis noe skjer og barnet ditt ikke har deg i nærheten, kan de enkelt trykke på SOS-knappen og umiddelbart opprette kontakt med deg.


Kamera

XPLORA 4 kan skilte med et 2 MP kamera som lar barnet ditt ta bilder med venner og lagre disse hyggelige minnene på klokketelefonens innebygde minne, samt dele dem med betrodde kontakter.


Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.