Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Wave Panels - Extension Kit (2 panels) - Svart
Wave Panels - Extension Kit (2 panels) - Svart
Wave Panels - Extension Kit (2 panels) - Svart

1 / 3

Wave Panels - Extension Kit (2 panels) - Svart

599 kr
AKUSTIKK MED STUDIOKVALITET FOR ALLE ROM Du har klargjort filtrene og justert equalizeren. Nå finjusterer du rommet, for en overlegen lyd og følelse. SETT DEN OPP PÅ ET ØYEBLIKK Proprietære EasyClick-rammer gjør installasjonen rask og enkel. Bar
Les mer
AKUSTIKK MED STUDIOKVALITET FOR ALLE ROM
Du har klargjort filtrene og justert equalizeren. Nå finjusterer du rommet, for en overlegen lyd og følelse.

SETT DEN OPP PÅ ET ØYEBLIKK
Proprietære EasyClick-rammer gjør installasjonen rask og enkel. Bare klikk dem sammen for å opprette en sammenstilling. Fordi Wave Panels er lette som fjær, kan sammenstillingene monteres med en eller to skruer. Noen ganger holder det med de medfølgende tesa limstrimlene.

UBEGRENSET TILPASNING
En sekskantet profil betyr at Wave Panels kan konfigureres for å passe inn i alle rom. Opprett flere sammenstillinger, design unike former, og bland eller bytt ut farger for å tilpasse oppsettet ditt.

KONSTRUKSJON MED DOBBEL TETTHET
Rippel-skum med lav tetthet demper den høyfrekvente lyden. Fiber med høy tetthet justerer mellom- og lavfrekvent lyd. Pluss en skjult luftlomme som fanger opp lyden ekstra godt. Resultatet er en fullstendig tonebalanse, som gir en overlegen kringkastings- og lytteropplevelse.

SKAP BALANSE I ROMMET
Merkbart bedre resultat med akustikkbehandling. Store og luftige vokaler, musikken får flere nyanser, filmer høres episke ut og spill føles mer virkelighetstro. Wave Panels er designet for å gjøre installasjonen enklere enn noensinne. Selv bare noen få vil endre måten du skaper og opplever lyd på.

EASY ON, EASY OFF
Dagene hvor du limte på, og senere måtte rive av, skumflisene når det var tid for å flytte, er forbi. Med de medfølgende tesa limstrimlene og en eller to skruer, er Wave Panels enkle å montere, og like enkle å flytte på.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:
- Dimensjoner per panel: 491 x 426 x 47 mm
- Vekt per panel: 250 g
- Areal per panel: 0,16 m²
- Vekt per ramme: 50 g
- Panelmateriale: PU (polyuretan) og PES (polyester, krysslappet)
- Rammemateriale: Komposittplast
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser