Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun

Fri frakt
vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun
vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun
vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun
vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun
vidaXL Luksuriøs Stol - Kunstig Lær Brun
99999 kr

Overvåk produktets pris

Denne luksuriøse stolen har en modern stil, og vil bringe en moderne atmosfære i hjemmet ditt. Det er ideelt til stuer, spiserom, soverom, etc.Med slitesterk stålramme, er dette stolers settet solid og designet slik at det vil holde for mange års bruk. Laget av høykvalitet kunstlær (19% ekte skinn), vil de polstrede setene gi den optimal komfort i fritiden din.Dette sofa og stolers settet er et godt valg til ditt hjem.Leveransen omfatter to stoler.
  • Farge: Brun
  • Rammemateriale : Stål
  • Total størrelse: 53 x 66 x 68,5 cm (B x D x H)
  • Setestørrelse : 53 x 50 cm (B x D)
  • Setehøyde fra bakken: 41 cm
  • Rygghøyde: 33 cm
  • Rammerør diameter: 2 cm
  • Stoff : Lær: 19%, Bomull: 3%, Polyester: 4%, Polyuretan: 2%, PVC: 72%

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.