Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sylvanian Families, Landsbykonditori

Til kassen

Se også

Sylvanian Families, Landsbykonditori

(0)
Skriv en anmeldelse
Sylvanian Families, Landsbykonditori
Sylvanian Families, Landsbykonditori
Sylvanian Families, Landsbykonditori
697 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Lekset till din Sylvanian Families-Samling
  • Mer än 85 delar
  • Från 3 år

Landsbykonditoriet fra Sylvanian Families er en sjarmerende kakebutikk med et stort utstillingsvindu og et rosa, trekantet tak. En kjempefin butikk for dukker! Dette settet inneholder mamma Toypuddel som butikkeier og masse nydelige kaker. Lek med Landsbykonditoriet ved å vise fram de vakre kakene i butikken. Kakene kan pyntes vakkert med jordbær og logoer. Du kan endre oppsettet på kjøkkenet og utstillingsbordet. Plasser kakene på kakefatene eller i glassmonteren for å gjøre om på utstillingen. Kombiner dette settet med kakepyntsettet for en enda morsommere bakerilek (selges separat). Sett Landsbykonditoriet ved siden av Steinovnsbakeriet, Motebutikken, Sukkertøyvognen og Fruktvognen for å lage en spennende handlegate (selges separat). 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.