Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker
Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker
Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker
Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker
Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker

1 / 5

Sony GTK-XB90 Black Portable Party Speaker

(1 anmeldelse)
4990 kr
Ta med deg energien, ta med deg festenFå litt mer energi på festen med EXTRA BASS™-rytmene og festlysene fra GTK-XB90. Den utrolige belysningen med uendelighetsspeil tar de visuelle effektene opp på et nytt nivå, og du kan arrangere fester hvor som h
Les mer

Ta med deg energien, ta med deg festen
Få litt mer energi på festen med EXTRA BASS™-rytmene og festlysene fra GTK-XB90. Den utrolige belysningen med uendelighetsspeil tar de visuelle effektene opp på et nytt nivå, og du kan arrangere fester hvor som helst med det oppladbare batteriet.

Kjenn kraften fra EXTRA BASS™
Få folk ut på dansegulvet med EXTRA BASS™. Den forsterker de lave frekvensene i sporet og gir deg rytmer som får alle til å danse. Praktiske bærehåndtak gjør GTK-XB90 enkel å transportere med seg fra fest til fest.

Få strøm til å feste overalt, med et oppladbart batteri
Har du ikke strøm? Det innebygde oppladbare batteriet har strøm til 16 timer med høyttalerlysene av og volumet stilt inn på nivå 16. Selv på fullt volum med EXTRA BASS™-lyd og lysene på kan du feste tre timer i strekk.

Mer lys, spenning og energi
Få en god feststemning øyeblikkelig med pulserende strobelys og fargede høyttalerlys som endrer seg etter musikken. Uendelighetsspeilene som er plassert rundt høyttaleren, sender lyset kontinuerlig frem og tilbake for å skape en energisk feststemning.

Legg til ekstra høyttalere, uten ekstra ledninger
Vil du skru opp volumet? Koble til ti kompatible høyttalere med Wireless Party Chain for å få enda mer lyd of en bedre feststemning med synkroniserte lys. Alt gjøres med Bluetooth®teknologi, så du slipper å bruke noen tilkoblingskabler.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .