Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

SKULLCANDY Hodetelefon Hesh 3 Wireless Over-Ear Moab

Til kassen

Se også

SKULLCANDY Hodetelefon Hesh 3 Wireless Over-Ear Moab

(0)
Skriv en anmeldelse
732 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Hodetelefon Hesh 3 Wireless Over-Ear

  • Lette å brruke
  • Tettsittende behagelige øreputer
  • Lades raskt
  • Lytt hele dagen

Hold spillelisten igang med et oppladbart batteri og opptil 22 timers spilletid. Bare 5 minutters lading tilbyr 90 minutters spilletid takket være Rapid Charge-teknologien.
De svingbare ørekåpene er tilpasset for en perfekt passform, mens lette design og øreputer gir høy komfort hele dagen.

Lett å bruke
Talemeldinger bidrar til å koble enheter via Bluetooth med telefonen. Ringe, endre sangen og juster volumet med de innebygde kontrollene og mikrofonen.
Vik sammen og pakk ned
Flerveis hengsel betyr at disse ypperlige over-ear hodetelefoner lett kan foldes sammen for smidig transport og lagring når de ikke er i bruk.
Tettsittende komfortable øreputer
Minneskumputene er ikke bare utrolig komfortable, de lager en tetning som isolerer lyden utenfor og holder musikken inne - alt du hører er rik, dynamisk lyd fritt for støy.
Tilpasningsbare
Fleksible hengsler tillater Hesh 3s ørekåpe til å tilpasses komfortabelt til alle hodeformer. Det gjør det også mulig for dem å henge komfortabelt rundt halsen når de ikke er i bruk.
Lades raskt

Hvis batterinivået blir lavt, kan Rapid Charge-teknologien raskt øke opptil 90 minutter trådløs lytting etter bare en kort, 5 minutters lading med den medfølgende USB-kabelen.

Premium Sound ™
For stor engasjerende lyd, uansett hva du lytter til, driver en integrert digitalforsterker et par 40mm-elementer av høy kvalitet som gir musikken din den rike og dynamiske lyden det fortjener.
Lytt hele dagen

For å lytte døgnet uten avbrudd, gir Hesh 3 Wireless opptil 22 timer oppladbar batterilevetid - nok til å komme deg fra Austin, Texas til Amsterdam og tilbake igjen.

 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>