Scart til HDMI-omformer - AV-omformer

Scart til HDMI-omformer - AV-omformer
Tips en venn

-50%

382 kr
Anb. pris 765 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av INF Company AB 4,4 / 5 med 41 vurderinger.

Totalkarakter 4,4 / 5
Leveransetid 4,1 / 5
Innpakning kvalitet 4,8 / 5
Mer fra INF Company AB INF Company AB er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant INF Company AB, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • Omvandlar analogt Scart till digitalt HDMI
 • Se video från Scart-källa i HD-kvalitet
 • SCART ljudet är integrerad i HDMI ut signalen
 • Har även 3.5 mm och koaxial ljudutgång
 • Videoupplösning upp till full HD 1080p
Med en Scart til HDMI-omformer kan du se video fra kilder som blu-ray-spillere eller spillkonsoller med Scart i full HD på en HDMI-skjerm.

Konverteren har også en ekstra HDMI-inngang, slik at du ikke mister HDMI-inngangen ved å koble til HDMI-omformeren.

SCART-lyden er integrert i HDMI-utgangssignalet. I tillegg har omformeren både en 3,5 mm lydutgang for analog stereolyd, for eksempel for tilkobling av hodetelefoner, og en digital koaksialutgang for digitalt ukomprimert stereolyd.

NTSC / PAL-omformeren øker kompatibiliteten mellom enhetene dine, slik at du kan koble deg til en rekke kilder og konvertere sømløst.

Scart-omformeren kan konvertere 480i (NTSC) / 576i (PAL) eller SCART / RGB videosignal og lydsignal til 720p / 1080p HDMI-signalutgang.

VIKTIG MERKNAD: Adapteren konverterer ikke i noen retning. Denne adapteren konverterer fra Scart til HDMI, ikke omvendt. I så fall trenger du en HDMI til Scart-omformer, se for eksempel denne

SCART til HDMI - slik fungerer det:
Enten du har en videospiller, en eldre DVD-spiller eller Playstation - SCART-kontakten er fremdeles på en rekke enheter. Selv om SCART-teknologien er en eldre standard, hender det fremdeles at du trenger å koble en enhet med SCART-utgang til en enhet med en HDMI-inngang. Hvis du for eksempel vil bruke videospilleren til å se en film, som du bare har på en VHS-kassett, men du har en TV med bare HDMI-inngang. Alle retrofans som elsker gamle konsoller som Wii, Xbox, Playstation 1, Nintendo 64 etc. kjenner til problemet.

Er det ikke en SCART til HDMI-kabel? Selvfølgelig ville dette være en enkel løsning, men dessverre klarer ikke en kabel å takle den oppgaven. Scart og HDMI fungerer med henholdsvis analoge og digitale signaler. Fordi signaltypene fungerer helt annerledes, er det nødvendig med ekstra maskinvare for å konvertere signalet.

Hovedforskjellen mellom SCART og HDMI er dermed typen dataoverføring. SCART fungerer med et analogt signal, mens i dag bruker standard HDMI digitale signaler. Hvis du nå vil koble videospilleren din med SCART-utgang til HDMI-inngangen på TVen, må det analoge signalet fra videospilleren først konverteres til et digitalt signal for å kunne spilles av på en HDTV. I tillegg til bildesignalet, må selvfølgelig lyden også leveres.

Så det er ikke bare en overføring av bilde og lyd, men også konvertering av disse signalene, noe som en kabel ikke kan håndtere. En liten brikke er nødvendig for konverteringsprosessen, og det er en SCART til HDMI-omformer. En Scart til HDMI-omformer mottar Scart-signalet, konverterer det og sender det tilbake via HDMI-utgangen.

Den har
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 158 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 101 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 70 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »