SCART til HDMI-omformer 1080p

SCART til HDMI-omformer 1080p
Tips en venn

-44%

285 kr
Anb. pris 510 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av INF Company AB 4,4 / 5 med 41 vurderinger.

Totalkarakter 4,4 / 5
Leveransetid 4,1 / 5
Innpakning kvalitet 4,8 / 5
Mer fra INF Company AB INF Company AB er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant INF Company AB, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • Koble SCART-enheter til en HDMI-skjerm / HDTV
 • Fleksibel signalomformer fra Scart til Hdmi
 • Konverterer analoge til digitale signaler
 • Støtte for standard TV-formater som PAL og SECAM

SCART til HDMI-adapter med støtte for PAL, NTSC3.58 og NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Adapteren konverterer analoge SCART-signaler til digitale HDMI-signaler, slik at du kan koble til enheter med SCART-grensesnitt som digitalboks-, video- eller DVD-spillere til en HDMI-skjerm/HDTV eller prosjektor. 

Signalomformeren er enkel å bruke, bare plugg inn SCART-kabelen til omformerens SCART-port og HDMI-kabelen til HDMI-utgangen. Du kan velge mellom HDMI-oppløsning på 1080p (60 Hz) eller 720p. 

OBS: Denne adapteren konverterer fra SCART til HDMI, ikke omvendt. (I så fall trenger du en HDMI-til-SCART-omformer!) 

 

Fra SCART til HDMI betyr: fra analog til digital 

Er det mulig å overføre signaler fra et SCART-uttak til en HDMI-inngang? De to AV-grensesnittene passer ikke helt sammen. Et digitalt grensesnitt som HDMI kan ikke håndtere analoge SCART-bilder og lydsignaler. Men det er mulig å overkomme hindringen mellom analog og digital teknologi med en SCART-til-HDMI-omformer! 

 

Selv om HDMI er standarden som hovedsakelig brukes i dag, kan det hende at en eldre enhet skal kobles til en moderne TV – for eksempel dersom en DVD-spiller har en verdi for eieren, eller dersom du vil spille gamle VHS-kassetter med en VCR, eller fordi du som nostalgiker vil koble din første generasjons PlayStation til en flatskjerm-TV. På grunn av inkompatibiliteten mellom analog og digital overføring, er en mekanisk-elektrisk adapter ikke tilstrekkelig for å overføre video fra SCART til HDMI. I stedet er det nødvendig med en omformer som først konverterer det analoge signalet fra spilleren til digitale data. 

 

Den største fordelen med SCART-grensesnittet, er at den støtter ulike analoge overføringsbaner, for eksempel komponentvideo, S-video eller RGB-video. På en annen side kan ikke SCART håndtere digitale overføringsmetoder. Den maksimale bildeoppløsningen som SCART kan overføre virker også utdatert i UHD-tider (Ultra HD): PAL-standarden på 720 x 576 piksler. HDMI har nå i stor grad overtatt for SCART. Dette gjelder for eksempel enheter som DVD- og Blu-Ray-spillere og moderne LED-TV-er. Slike enheter har ikke lenger noe integrert analogt grensesnitt. 

 

En digital SCART-omformer kan skalere opp det analoge signalet til 1 080 piksler. Det tilsvarer Full HD-kvalitet. En annen fordel er at de ofte også kan filtrere ut lyddata fra SCART-signalet og sende det separat via jack eller koaksialkabel. Dermed er det også mulig å koble en SCART-enhet direkte til et moderne Hi-Fi-system eller en AV-mottaker. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 142 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »