Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder

1 / 6

Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B 17,3 cm (6.8") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5000 mAh Burgunder

(1186 anmeldelser)
22 409 kr
Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B. Skjermdiagonal: 17,3 cm (6.8"), Skjermoppløsning: 1440 x 3088 piksler, Skjermtype: Dynamic AMOLED 2X. Prosessorfrekvens: 2,8 GHz, Prosessorfamilie: Samsung Exynos, Prosessormodell: 2200. RAM-kapasitet: 12 GB, Intern
  • Velkommen til et nytt og episk nivå
  • Vår raskeste prosessor noensinne
  • Nightography-kamera
  • Mye mer enn et batteri som varer hele dagen
  • Integrert S Pen
Les mer

Et Note-rbart nytt utseende

Møt Galaxy S22 Ultra, med kraften til en Note. Slank og tøff med et polert og elegant ytre som gir den et symmetrisk designuttrykk. De diskrete kameralinsene er plassert på linje og smelter sømløst inn i designet.

Vår første Samsung Galaxy S med integrert S Pen

For første gang er en S Pen integrert i Galaxy S. Utløs pennen fra undersiden for å skrive, tegne eller håndtere mobilen din. Redusert forsinkelse til Samsung Notes gir en følelse av å skrive på papir, og du kan enkelt forvandle raske notater til lesbar tekst.

Den raskeste prosessoren noensinne i en Samsung Galaxy

Den kraftige 4 nm prosessoren gjør det meste enda bedre – noe som innebærer episke nattbilder, svært skarpe bilder både dag og natt, og en optimal gamingopplevelse som hjelper deg med å vinne.

Vår mest lyssterke skjerm for de lyseste dagene

Den dynamiske Amoled 2X-skjermen med Vision Booster reduserer reflekser på skjermen med en lysstyrke helt opptil 1750 nits. Og med en dynamisk oppdateringsfrekvens på 120 Hz ruller du alltid mykt og sømløst.

Et batteri tilpasset deg

Avansert AI tar med seg kraften fra batteriet på hele 5000 mAh fra den ene dagen til den neste ved å tilpasse seg mobilbruken din. Kort sagt: den sparer på kraften til du virkelig trenger den.

Super Fast Charging

Full fart forover. Hurtiglad mobilen din med en 45 watt lader og få kraft som varer hele dagen.

Trådløs batterideling

Batterikraft som varer lenge. Gi vennene dine en boost eller lad Buds når du er på farten.

Nyhet: en tøffere Samsung Galaxy

Den polerte Armor Aluminium-rammen gir bedre beskyttelse enn noensinne, mens for- og baksiden er utstyrt med et kraftig Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Dessuten er både Galaxy Ultra S22 og S Pen IP68-klassifisert.

- Corning® Gorilla® Glass Victus®+

Den første mobilen med Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Den imponerende skjermen og baksiden er utstyrt med Corning® Gorilla® Glass Victus®+, som både tåler fall og er mer ripebestandig.

- Armor Aluminium-ramme

Vår sterkeste aluminiumsramme. Alle Galaxy S22 Ultra er utstyrt med supersterkt Armor Aluminium – både innvendig og utvendig. Det er mer slitesterkt og gir bedre beskyttelse enn noensinne.

- IP68-klassifisert vannbestandighet

Bygget for å tåle fall og lett regn. IP68-klassifiseringen betyr at både mobilen og S Pen tåler vann og støv, selv om du tar notater etter en hard treningsøkt eller blir overrasket av regnet.

Få med deg alt

Med den store pikselsensoren og piksler som skifter form er dette vårt mest avanserte kamera hittil – og utviklet for å ligge komfortabelt i hånden. Ta nattbilder uten at det går utover kvaliteten.

Etterlater andre kameraer i mørket

Vi har endret både maskin- og programvare i vårt profesjonelle kamera, og kan nå presentere vår mest lyssterke nyhet – Nightography. Gjør mer om natten – den store sensoren slipper inn mer lys enn noensinne og stenger ute støy. Super Clear Glass & Lens toner ned refleksflekker for lyse og klare bilder.

- Stor pikselsensor

Kameraet med 108 MP oppløsning har superkraft: vår hittil største pikselsensor. Det registrerer dårlige lysforhold og gjør pikslene større ved å skape blokker med ni piksler, noe som betyr at sensoren slipper inn ekstra mye lys. Og med Low noise processing får du klare og detaljerte bilder med redusert kornethet, selv i mørket.

- Super Clear Glass & Lens

Super Clear Glass & Lens dekker forsiden av hovedkameraet samtidig som vidvinkelkameraet er utstyrt med Super Clear Lens – og begge har et antirefleks nanobelegg. Det spesialutviklede glasset og objektivet reduserer refleksflekker, selv når det er mørkt.

Nightography skaper alltid magi

Vårt hittil største sprang innen videoteknologi. Automatisk bildefrekvens identifiserer lys og skifter automatisk til optimal bildefrekvens. Forsterket av 4 nm prosessoren med Super Night Solution fjernes støye fra hvert bilde, slik at du kan filme fra soloppgang til solnedgang med samme imponerende detaljrikdom.

Alt lys er godt lys med Nightography

AI-teknologien legger lys til mørke bilder tatt med både vidvinkelkameraet på 108 MP og selfiekameraet på 40 MP. Den smarte Super Night Solution lyser opp omgivelsene slik at du kan style Portrait mode-bildene også om natten, uten å gå glipp av detaljene.

Kamera går – action!

Galaxy S22 Ultras profesjonelle kamera korrigerer risting i en 58 % bredere vinkel enn tidligere. Dessuten brukes fast motion sampling for å registrere plutselige bevegelser raskt og presist, noe som gir detaljerte videoer uten risting.

Super HDR justerer bildene dine og leverer episke detaljer og nyanser. Dessuten vises 64x flere farger selv i skyggefylte områder og motlys.

Et proffstudio i lommen

Vi tar Pro Mode til et helt nytt nivå. Last ned Expert RAW og få full kontroll over bildene som du lagrer i RAW-format i galleriet. Finjuster bildene på mobilen eller send dem til en PC eller et nettbrett for å redigere på en større skjerm. Eller del RAW-filene med en annen mobil og la en venn ta en titt på dem.

Forestill deg vår største pikselsensor noensinne

Sensoren på 108 MP lar deg ta detaljerte bilder både på dagtid og om natten. Før du trykker på utløserknappen, veksler Adaptive Pixels sømløst mellom høyoppløst 108 MP og 12 MP med lysfokus for å levere lysere bilder med enestående detaljrikdom. Dessuten justeres skygger og lyspunkter for ekstra dybde med Detail Enhancer.

- Adaptive Pixel

Det smarte kameraet registrerer lysforholdene i omgivelsene. Hvis lyset tones ned, veksler den fra høyoppløst 108 MP til 12 MP med lysfokus, eller tar et bilde med begge innstillingene samtidig og kombinerer de to bildene til et høyoppløst og lyst bilde.

- Detail Enhancer

Du er ett trykk unna bilder på et helt nytt nivå. Bruk Detail Enhancer med den høyoppløste innstillingen før du trykker på utløserknappen. Da vil AI-teknologi forbedre bildene dine med utrolig dybde og flotte detaljer.

100x zoom. 100 % episk

Dual Tele Zoom-systemet leverer en kraftig optisk zoom ved så skifte sømløst fra 3x til 10x jo nærmere du zoomer. Deretter brukes den banebrytende dobbeltfoldede linsen og AI-forsterket Super Resolution til du er 100x nærmere begivenhetenes sentrum.

Innovasjon som det er verdt å forevige

- Auto Framing

Videoen er fortsatt sentrert og i fokus, selv om du beveger deg rundt eller mennesker kommer og går i bildet. 13,14 Du kan til og med låse et objekt ved å trykke lett på skjermen.

- Director's View

Dra nytte av alle fire kameraer og film fra alle vinkler med selfiekameraet og de andre kameraene samtidig. Nyt deretter resultatet eller lagre originalen til en «director's cut».

- Ett opptak

Trykk på utløserknappen for 20 sekunders action. La deretter galleriet gjøre jobben, der du får stillbilder, hyperlapse-videoer og mer å velge mellom. 15

- AI-redigering

Smarte funksjoner i galleriet gjør det enkelt å redigere bilder som en proff. Object Eraser klipper bort deler i bildet uten å beskjære og Photo Remaster forenkler all retusjering.

- Selfie

Hvis du trenger gode bilder til filmpremieren din, så kan du ta bildene selv med det oppgraderte selfiekameraet på Galaxy S22 Ultra.

Muligheten til å gjøre det fingrene ikke klarer

Presisjonen i S Pen forvandler notater og skisser til mesterverk. Skriv for hånd og få lesbar tekst med Samsung Notes, eller legg til kreative animasjoner i videoene dine. Ta deretter et (eller to) skritt tilbake og styr mobilen med Air Actions.

Fantastisk alene. Bedre sammen.

Opplev en mer sømløs verden med Galaxy Tab S8 Ultra. Samsung Notes synkroniseres på et øyeblikk og lar deg fortsette arbeidet på en hvilken som helst Samsung Galaxy-enhet. Start på en stor skjerm og fortsett arbeidet på en enda større skjerm for å få mer plass til ideene dine. Eller du kan parkoble for en dobbel skjermopplevelse.

Grenseløs kommunikasjon

Samle gjengen i Google Duo. Hold kontakten med familie og venner med videosamtaler, eller del skjermen for å se på film sammen, akkurat som IRL. Ring dem og cast til TV-en din slik at alle kan se samtidig.

Visk ut grensene mellom mobil og PC

Åpne programmer på skrivebordet og veksle sømløst mellom mobil og PC. Recent App viser de tre sist brukte programmene, slik at du raskt kan fortsette der du slapp.

Vi tar personvern på alvor

Sikre personopplysninger med Samsung Knox umiddelbart når du starter mobilen din. Knox Vault beskytter biometriske data og Secure Folder beskytter personopplysningene dine. Det nye Permission Usage-dashbordet gir deg en oversikt over hvilke apper som deler informasjonen din og sporer bevegelsene dine, og lar deg godta eller avvise tilgang.

Gjør et smart bytte

Pakk ut. Start opp. Kom i gang. Smart Switch overfører data sømløst fra den gamle mobilen – bilder, notater, kontakter og mer – til den nye mobilen din. Og det spiller ingen rolle om du kommer fra et annet operativsystem.

Episke funksjoner som setter den nye standarden

- Del videoer på et øyeblikk

5G leverer lynrask opplastings- og nedlastingshastighet, slik at du kan oppdatere vloggen din samtidig som du fortsetter å strømme når kommentarene renner inn.

- Til og med Wi-Fi er raskere

Del og strøm med minimal forsinkelse. Med Wi-Fi 6E kan du koble til det nye 6 GHz-båndet for en stabil og rask oppkobling, selv på offentlige nettverk.

- Plass til alle Nightography-mesterverk

Galleriet blir raskt fullt når du tar like gode bilder på dagtid som om natten. Med opptil 1 TB lagringsplass er bildene dine alltid tilgjengelige.

- Opplåsing tilpasset deg

Hemmeligheten ligger i skjermen. Den store integrerte sensoren i skjermen lar deg låse opp mobilen med en berøring.

- Din Samsung Galaxy. På din måteTa kontroll over ditt digitale uttrykk og vis hvem du er. Slipp løs potensialet til Samsung Galaxy på alle enhetene dine med samme uttrykk.

Kjappe fakta

  • Velkommen til et nytt og episk nivå
  • Vår raskeste prosessor noensinne
  • Nightography-kamera
  • Mye mer enn et batteri som varer hele dagen
  • Integrert S Pen

Skjerm

Skjermdiagonal 17,3 cm (6.8")
Skjermform Buet skjermkant
Skjermtype Dynamic AMOLED 2X
Skjermglasstype Gorilla Glass
Gorilla Glass-versjon Gorilla Glass 7
Skjermoppløsning 1440 x 3088 piksler
Display antall farger 16 million farger
Kontrastforhold 1000000:1
Naturlig sideforhold 19.3:9
Lysstyrke for skjerm 500 cd/m²
Maksimal oppdateringshastighet 120 Hz
Berøringsskjermtype Kapasitiv
Pikseltetthet 500 ppi
Avrundede skjermkanter Ja

Prosessor

Prosessorfrekvens 2,8 GHz
Prosessorfamilie Samsung Exynos
Prosessormodell 2200
Prosessorkjerner 8
Coprosessor Ja

Lagringsmedium

Bruker hukommelse 450 GB
RAM-kapasitet 12 GB
Intern lagringskapasitet 512 GB

Kamera

Bakkameraoppløsning (numerisk) 108 MP
Oppløsning (numerisk) på bakkamera nr. 2 10 MP
Oppløsning tredje bakkamera (numerisk) 12 MP
Oppløsning (numerisk) fjerde endekamera 10 MP
Bakkameraets blendertall 1,8
Blendertall på bakkamera nr. 2 4,9
Blendertall tredje bakkamera 2,2
Blenderåpningsnummer fjerde bakkamera 2,4
Optisk zoom 10x
Digital zoom 100x
Type frontkamera Enkeltkamera
Frontkameraoppløsning (numerisk) 40 MP
Frontkameraets blendertall 2,2
Bakkamerablits Ja
Flash-type LED
Videooppløsning 3840 x 2160 piksler
Oppløsning ved innspillingshastighet 1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 3840x2160@30fps, 3840x2160@60fps
Type bakkamera Quad-kamera
Auto-fokus Ja
Ansiktsgjenkjenning Ja
Videostabilisator Ja
Bildestabilisator Ja
Stabilisatortype bilde Optical Image Stabilization (OIS)
Geotagging Ja
Nattmodus Ja

Nettverksbygging

SIM-kort kapasitet Dobbel SIM
Mobilnettverksgenerasjon 5G
SIM-korttype NanoSIM + eSIM
3G-standarder HSPA+, HSUPA
4G standard LTE-TDD & LTE-FDD
Voice over LTE (VoLTE) støttes Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standarder 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth Ja
Bluetooth-versjon 5.2
Bluetooth-profiler A2DP
3G-båndet støttes 850,900,1700,1900,2100 MHz
4G-båndet støttes 850,900,1800,1900,2100,2300,2600 MHz
5G-bånd støttes 700,800,850,900,1800,2100,2300,2600,3500,3700 MHz
3G datahastighet (maks.) 42,2 Mbit/s
4G datahastighet (maks.) 2000 Mbit/s
Tethering (modem-modus) Ja
MIMO Ja
Near Field Communication (NFC) Ja

Abonnement

Abonnementstype Ingen abonnement

Tilkoblingsevne

USB-port Ja
USB-kontakttype USB Type-C
USB-versjon 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2)
ANT+ aktivert Nei

Meldinger

Tekstmeldinger (SMS) Ja
MMS/bildemeldinger Ja
E-mail Ja

Design

Formfaktor Bar/Sperre
Produktfarge Burgunder
Internasjonal beskyttelses (IP)-kode IP68
Beskyttelsesfunksjoner Støvresistent, Vanntett
Kroppsmateriale Aluminium, Glass

Ytelse

Hurtiglading Ja
Trådløs lading Ja
Videokontakter AMD Voyager
Fingeravtrykksavleser Ja
Irisgjenkjenning Nei
Ansiktsgjenkjennelse Ja
Høyttalertelefon Ja
Opprinnelsesland Vietnam
Vibrasjonsalarm Ja

Navigasjon

GPS Ja
GPS Ja

Multimedia

Høyttalere Stereo
Lydsystem Dolby Atmos

Software

Plattform Android
Operativsystemprogramvare 04 Android 12
Operativsystem gaffel One UI 4.1
App-distribusjonsplattform Google Play
Virtuell assistent Samsung Bixby

Battery

Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterispenning 3,88 V
Batteriladetid 1 timer
Batterivekt 66,5 g
Trådløs strømdeling Ja
Uttagbart batteri Nei
Batterikapasitet 5000 mAh

Sensors

Nærhetssensor Ja
Akselerometer Ja
Gyroscope Ja
Geomagnetisk sensor Ja
Hjertefrekvenssensor Nei
Hallsensor Ja

Vekt og dimensjoner

Bredde 77,9 mm
Dybde 8,9 mm
Høyde 163,3 mm
Vekt 228 g
Pakkebredde 95 mm
Pakkedybde 29 mm
Pakkehøyde 181,7 mm
Pakkevekt 424 g

Emballasjeinnhold

Hurtigstartsguide Ja
Garantikort Ja
Kabler inkludert USB Type-C til USB Type-C
Pekepenn medfølger Ja
Utløsertupp Ja

Logistikk data

Harmonisert system (HS)-kode 85171300
Masterkassens (ytterkassens) bruttovekt 8,85 kg
Masterkassens (ytterkassens) lengde 305 mm
Masterkassens (ytterkassens) bredde 200 mm
Masterkassens (ytterkassens) høyde 198 mm
Produkter per pallelag 20 stykker

Andre funksjoner

Berøringsskjerm Ja

Tekniske detaljer

Pallnetthøyde 115 cm
Pallnettdybde 120 cm
Pallnettbredde 80 cm
Palle nettovekt 531 kg
Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) 8517120000

Identifikasjon

EAN 8806092883574
Produsentens artikkelnummer SM-S908BDRHEUB
C

Cali

For en måned siden

This is a review from a long time Samsung user. The s22 ultra exynos is a terrible phone. Super laggy, freezes alot, needs rebooting occasionally to fix issues and camera stutters when zooming . Runs very hot under regular load. Multiple updates later with reboots and cache clears and still the same. A decent mid range snapdragon phone will out perform the exynos s22 ultra. I'd avoid the exynos model at all costs.

B

Bláíthín

For 5 måneder siden

Very disappointed with this product - myself and my colleague have this phone a week and it most definitely was not an upgrade. The battery life is terrible and the phone itself reminds me of one from 2008. The setup took 3 hour and it has required 3 updates in the last week I decided to purchase a new phone because my Huawei p30 pro was slowing down and I could not depend on the battery - this phone is worse again.

l

luv2shop2

For 5 måneder siden

Charger was not included. For that price you should include charger.

N

Nancy

For 7 måneder siden

I bought the Galaxy s22 to follow on from my Se10. The camera is great. However it overheats with minimal use. I returned the first one I got for this reason and was offered a free replacement. This new one has the exact same issue. I genuinely don't understand how this model is on the market at all. Will be changing away from Samsung after many years as a loyal customer.

A

ALOK

For 8 måneder siden

I KNOW DISPLAY KNOWN GIAND COMPANY IN THE WORLD BUT FROM LAST DECADES SAMSUNG IS SKITTING INT TEARMS OF LOYALITY I MEAN DISPLAY IS NOT SOOTHING EYES MAY BE COLOUR GAMUTE IS POOR,OR PALE ,YELLOWISH WHITES.I REMEMBER I USED FIRST PRODUCT OF SAMSUNG THAT IS SAMSUNG HITRON CRT EDDITION TV AND THAT WAS KING UNBELIVABLE COLOUR ACCURACY AND EYES SOOTHNES.BUT NOE SAMSUNG SHOULD LOVE CUSTOMER AS THEY WERE.PLEASE WORK ON QUALITY AND PERFECTION.THANKS SAMSUNG HOPE YOU ARE AS YOU WERE,