Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit
Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit
Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit
Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit
Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit
Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit

1 / 6

Samsung Galaxy S22 SM-S901B 15,5 cm (6.1") Dobbel SIM Android 12 5G USB Type-C 8 GB 256 GB 3700 mAh Hvit

(492 anmeldelser)
8 595 kr
Samsung Galaxy S22 SM-S901B. Skjermdiagonal: 15,5 cm (6.1"), Skjermoppløsning: 2340 x 1080 piksler, Skjermtype: Dynamic AMOLED 2X. Prosessorfrekvens: 2,8 GHz, Prosessorfamilie: Samsung Exynos, Prosessormodell: 2200. RAM-kapasitet: 8 GB, Intern lagrin
Les mer

Nightography gjør natten episk

SAMSUNG GALAXYS KAMERA I PROFFKLASSEN

Bli offisiell fotograf for vennene dine

Proffutstyr som får plass i hånden. Det tredoble hovedkameraet og selfiekameraet leveres med nye maskin- og programvareløsninger som gjør at du raskt vil fylle galleriet ditt med delbare bilder og filmer.

NIGHTOGRAPHY-KAMERA

Lys opp natten #nightography

De beste tingene skjer når det er mørkt – fang dem med de episke oppdateringene i proffkameraet vårt. Den store pikselsensoren forstørrer pikslene for å slippe inn mer lys samtidig som Super Clear Glass demper reflekser i linsen – alt for at nattbildene og -filmene dine skal bli nesten like skarpe som om dagen.

Kameraet registrerer når det blir mørkt og starter den 23 % større pikselsensoren. Pikslene grupperer seg og danner en større piksel som slipper inn mer lys og gjør bildene lysere. Og deretter aktiveres Low Noise Processing for å levere enda skarpere bilder. Store piksler = mer lys = lysere og skarpere bilder.

Ikke for å vikle oss inn i tekniske detaljer, men forsiden av hovedkameraet har et spesialutviklet glass med lavtreflekterende nanofilm. Det innebærer at kameraet reduserer refleksene fra lys i mørket med opptil 98 %.

NATTVIDEO

Nightography henger med til lenge etter stengetid

Inspirasjonen venter ikke på det perfekte lyset – det trenger heller ikke du å gjøre. Automatisk bildehastighet som matcher bildehastigheten per sekund og omgivelsene, kombinert med Super Night Solution som renser opp støy i hver bilderute, leverer levende klipp av høy kvalitet enten du befinner deg under stjernene eller solen. Det hittil største steget i i vår videoteknologi.

NATTPORTRETT

Nightography setter portretter i et nytt lys

Ta episke portretter også i svakt lys takket være de banebrytende oppgarderingene i hovedkameraet og selfiekameraet. Begge fanger mer lys og leverer utrolige farger og detaljer – slik at du slipper å tenke på lyset når du bruker portrettmodus.

SMOOTH VIDEO

Nå har du alle de fine movesene

Livet står aldri stille. Filmene dine er stabile, derimot. Vårt proffkamera tar opp skarpe og stabile filmer også når du ikke klarer å stå stille.

Hvordan er det mulig? Vinkelen på den optiske bildestabilisatoren er blitt forbedret med 58 % og opererer sammen med Faster Motion Sampling for å stabilisere filmklippet. Og hverdagen din ble plutselig mer episk og fargerik med Super HDR, som leverer 64 ganger mer fargeinformasjon, selv i motlys.

HØY OPPLØSNING

Nå kan du fange alle detaljer

Fotografer i vei. Du får alltid et galleri med skarpe bilder av høy kvalitet. Og den høyoppløste sensoren har Adaptive Pixel, som endrer pikslene slik at de passer belysningen.

Aktiver Detail Enhancer før du tar bildet. Den gjør bildene bedre ved å justere skygger og lyse partier.

Adaptive Pixel skifter smart mellom 50 MP høyoppløst og 12 MP detaljert avhengig av lys. Den kan også benytte begge to samtidig og kombinere bildene på et øyeblikk for å få lysere og skarpere bilder.

Du er bare et trykk fra å løfte bildene dine til et nytt nivå. Bruk Detail Enhancer med den høyoppløste innstillingen før du trykker på utløseren. Da benyttes AI, som gjør bildene bedre med utrolig dybde og flotte detaljer.

OBJECT ERASER

Farvel til fotoblundere

Fokuser på det som betyr noe - talentet ditt. Fjern personer eller gjenstander manuelt fra bakgrunnen på bildene og la bare det som du vil at følgerne dine skal se, bli igjen.

KAMERABRILJANS

Flere måter å bli en proff på

Space Zoom

Zoom inn 3 x, 30 x eller et sted derimellom – du får alltid skarpe detaljer.

Auto Framing

Enten du flytter deg eller personer kommer og går i bildet, vil kameraet alltid fortsette å fokusere for å levere filmer som er verdt å dele.

Director's View

Bruk alle kameraene samtidig og fang både det som skjer og dine egne tanker. Endre for å få en ny POV-vinkel og lagre originalen for en ”director's cut”.

Ett opptak

Alternativer? Jepp! Ta opptil 20 sekunder med bilder og film, og la galleriet fylles med ulike formater som stillbilder, looper, hyperlapse med mer

Verdt å se på

SKJERM

Si farvel til reflekser

Solskinn, hilse på de lyssterke skjermene til Galaxy S22 og S22+. Den imponerende 120 Hz Infinity-0 skjermen er utviklet med Dynamic AMOLED 2X og Vision Booster-teknologi for god synlighet utendørs både midt på dagen og om natten.

GALAXY TAB S8+

Fantastisk alene. Enda bedre sammen.

Bytt til en enda større skjerm, eller bruk to enheter samtidig for å få mer plass til å skape.. Samsung-kontoen gjør det mulig å begynne å jobbe på mobilen og fullføre på Galaxy TabS8+, helt sømløst.

Del din verden ved hjelp av én berøring

VIDEOSAMTALE

Gruppesamtaler

Samle vennene dine i Google Duo. Dere kan enkelt følge med på den avgjørende kampen sammen, eller streame høyoppløst video.15 Ring til gjengen og cast opp på TV-en for å se hele gruppen samtidigt.

GÅ TIL GALAXY BUDS2

Premiere for multitasking på den store skjermen

Gi nattvideoene dine sin fortjente plass på TV-en. Bruk Smart View for å caste til TV-en og enten speile telefonen eller fortsette å bruke andre apper uten å avbryte showet.

LENKE TIL WINDOWS

BOOM! Mobilen er på PC-en

Det er enklere enn du tror – få tilgang til programmene dine direkte på PC-en. Bruk appene som nylig har vært i bruk for å hente frem de tre sist brukte programmene for rask tilgang på skrivebordet.

Raskere, sterkere og mer utholdende

4NM PROSESSOR

Den hittil raskeste prosessoren i en Samsung Galaxy

Enten du oppdaterer vlogen din, spiller hele natten eller blar gjennom sosiale medier, sørger prosessoren på 4nm at alt flyter jevnt og greit.

BATTERI

Gå ut uten å koble til

Livet bremser ikke ned, og det å ta en pause for å lade kan lett forårsake FOMO (Fear of Missing Out). Batteriet tilpasser seg på en intelligent måte etter hvordan du bruker mobilen, og holder i mer enn 24 timer.

Lynrask. Hurtiglading som holder ved å bruke 25 W Power Adapter med Galaxy S22 og 45 W med Galaxy S22+

Med mye kraft følger et stort hjerte. Lån litt kraft til en venn, eller lad din Watch eller dine Buds trådløst med baksiden av mobilen.

25 W superrask lading for Galaxy S22 og 45 W for Galaxy S22+ er sertifisert for å være kompatible med USB-IF-standarder 22

45W Power Adapter

For raske ladinger

For optimale resultater, bruk 45W strømadapter til Galaxy S22+ og 25W strømadapter til Galaxy S22.

HOLDBARHET

Holder til det meste

Bekymre deg mindre når du tar opp en mistet mobil med Corning Gorilla Glass Victus+ på for- og baksiden. Mobilen er omgitt av polert og beskyttende Armor Aluminium, og IP68-klassifiseringen gjør at den også tåler vannsprut.

Den første mobilen med Corning Gorilla Glass Victus+ Skjermen og baksiden har Corning Gorilla Glass Victus+ og tåler fall fra store høyder bedre enn tidligere, og er dessuten beskyttet mot riper.

Se det som mobilens rustning. Armor Aluminium lever opp til navnet og beskytter mobilens kanter og sider effektivt. Så hvis du skulle miste mobilen i gulvet når du er ute, er det liten risiko for at det vil ødelegge kvelden for deg.

Konstruert for å tåle både dråper og fall. IP68-klassifiseringen betyr at mobilen er beregnet for å tåle både vann og støv, selv om du mottar et anrop mens du trener eller blir overrasket av regn mens du venter på vennene dine.

SIKKERHET

Ditt personvern er ivaretatt

Beskytt personlige data med Samsung Knox fra det øyeblikk du slår på mobilen. Knox Vault sørger for at dine biometriske data er sikre, og Secure Folder vokter dine personlige data. Permission Usage dashboard gir deg oversikt over hvilke apper som deler dataene dine og sporer bevegelsene dine, og lar deg godkjenne eller avvise tilgang.

Gjør et smart bytte

Pakk opp. Start opp. Sett i gang. Smart Switch overfører dataene dine sømløst fra den gamle mobilen – bilder, notater, kontakter med mer – til den nye. Og det spiller ingen rolle om du har brukt et annet operativsystem.

BRILJANS MED GALAXY

Vi vet hva du trenger

5G

Den raskeste måten å bli viral på

Superrask 5G leverer utrolige opplastings- og nedlastingshastigheter, slik at du kan dele klippene dine lynraskt samtidig som du fortsetter å streame når kommentarene ruller inn.

WI-FI 6E

Tenke seg til. WI-FI har blitt enda bedre

Del og stream med minimal forsinkelse. Med WI-FI 6E kobler du deg opp mot nye 6Ghz for en raskere og mer stabil oppkobling, også på offentlige nettverk.

LAGRING

Så mye plass for kreativitetMed opptil 256 GB innebygd minne kan du lagre alle Nightography-mesterverkene dine direkte på mobilen.

Skjerm

Skjermdiagonal 15,5 cm (6.1")
Skjermform Flat
Skjermtype Dynamic AMOLED 2X
Skjermglasstype Gorilla Glass
Gorilla Glass-versjon Gorilla Glass 7
Skjermoppløsning 2340 x 1080 piksler
Display antall farger 16 million farger
Kontrastforhold 1000000:1
Naturlig sideforhold 19.5:9
Lysstyrke for skjerm 500 cd/m²
Maksimal oppdateringshastighet 120 Hz
HDR (High Dynamic Range) støttes Ja
HDR-teknologi (High Dynamic Range) High Dynamic Range 10 (HDR10), High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus)
Berøringsskjermtype Kapasitiv
Pikseltetthet 425 ppi
Avrundede skjermkanter Ja

Prosessor

Prosessorfrekvens 2,8 GHz
Prosessorfamilie Samsung Exynos
Prosessormodell 2200
Prosessorkjerner 8

Lagringsmedium

Bruker hukommelse 210 GB
RAM-kapasitet 8 GB
Intern lagringskapasitet 256 GB

Kamera

Bakkameraoppløsning (numerisk) 50 MP
Oppløsning (numerisk) på bakkamera nr. 2 10 MP
Oppløsning tredje bakkamera (numerisk) 12 MP
Bakkameraets blendertall 1,8
Blendertall på bakkamera nr. 2 2,4
Blendertall tredje bakkamera 2,2
Digital zoom 10x
Type frontkamera Enkeltkamera
Frontkameraoppløsning (numerisk) 10 MP
Frontkameraets blendertall 2,2
Bakkamerablits Ja
Flash-type LED
Videooppløsning 7680 x 4320 piksler
Oppløsning ved innspillingshastighet 3840x2160@60fps, 7680x4320@24fps
Videoopptaksmoduser 2160p, 4320p
Type bakkamera Trippelt kamera
Auto-fokus Ja
Ansiktsgjenkjenning Ja
Videostabilisator Ja
Bildestabilisator Ja
Stabilisatortype bilde Optical Image Stabilization (OIS)
Nattmodus Ja
Panorama Ja

Nettverksbygging

SIM-kort kapasitet Dobbel SIM
Mobilnettverksgenerasjon 5G
SIM-korttype NanoSIM
4G standard LTE-TDD & LTE-FDD
Voice over LTE (VoLTE) støttes Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standarder 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth Ja
Bluetooth-versjon 5.2
Bluetooth-profiler A2DP
3G-båndet støttes 850,900,1700,1900,2100 MHz
4G-båndet støttes 850,900,1800,1900,2100,2300,2500,2600 MHz
5G-bånd støttes 700,800,850,900,1800,2100,2300,2600,3500,3700 MHz
Tethering (modem-modus) Ja
MIMO Ja
Near Field Communication (NFC) Ja

Abonnement

Abonnementstype Ingen abonnement

Tilkoblingsevne

USB-port Ja
USB-kontakttype USB Type-C
USB-versjon 2.0/3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Hodetelefontilkobling USB Type-C
ANT+ aktivert Nei

Meldinger

Tekstmeldinger (SMS) Ja
MMS/bildemeldinger Ja
E-mail Ja

Design

Formfaktor Bar/Sperre
Produktfarge Hvit
Internasjonal beskyttelses (IP)-kode IP68
Beskyttelsesfunksjoner Vanntett
Kroppsmateriale Aluminium, Glass

Ytelse

Videosamtale Ja
Hurtiglading Ja
Trådløs lading Ja
Videokontakter AMD Voyager
Fingeravtrykksavleser Ja
Irisgjenkjenning Nei
Ansiktsgjenkjennelse Ja
Høyttalertelefon Ja
Opprinnelsesland Vietnam
Vibrasjonsalarm Ja

Navigasjon

GPS Ja
GPS Ja

Multimedia

Lydsystem Dolby Atmos

Software

Plattform Android
Operativsystemprogramvare 04 Android 12
Operativsystem gaffel One UI 4.1
App-distribusjonsplattform Google Play
Virtuell assistent Samsung Bixby

Battery

Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterispenning 3,88 V
Batteriladetid 1,17 timer
Batterivekt 48,8 g
Trådløs strømdeling Ja
Uttagbart batteri Nei
Batterikapasitet 3700 mAh

Sensors

Nærhetssensor Ja
Akselerometer Ja
Omgivelseslyssensor Ja
Gyroscope Ja
Geomagnetisk sensor Ja
Hjertefrekvenssensor Nei
Hallsensor Ja

Vekt og dimensjoner

Bredde 70,6 mm
Dybde 7,6 mm
Høyde 146 mm
Vekt 167 g
Pakkebredde 87,3 mm
Pakkedybde 27,5 mm
Pakkehøyde 163,6 mm
Pakkevekt 285 g

Emballasjeinnhold

Hurtigstartsguide Ja
Garantikort Ja
Kabler inkludert USB Type-C
Utløsertupp Ja

Logistikk data

Harmonisert system (HS)-kode 85171300
Masterkassens (ytterkassens) bruttovekt 6 kg
Masterkassens (ytterkassens) lengde 181 mm
Masterkassens (ytterkassens) bredde 185 mm
Masterkassens (ytterkassens) høyde 292 mm
Produkter per masterkasse (ytterkasse) 20 stykker

Andre funksjoner

Berøringsskjerm Ja

Tekniske detaljer

Pallnetthøyde 125,4 cm
Pallnettdybde 120 cm
Pallnettbredde 80 cm
Palle nettovekt 516 kg
Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) 8517120000

Identifikasjon

EAN 8806092878433
Produsentens artikkelnummer SM-S901BZWGEUB
A

AngeloK

For 6 måneder siden

Galaxy S22 5G is a great phone with great features. The best phone so far. Except the battery running low earlier than expected.

Ja, jeg anbefaler denne varen

U

Unknownuser

For 4 dager siden

Amazing camera fast charging speeds , great sound tuned to perfection ,overall a good phone and the green is stunning with the silcone case with strap

Ja, jeg anbefaler denne varen

S

StuckInAContract

For en måned siden

My S22 battery life is worse than any phone I've ever owned and can drop by 50% just using for a few minutes. I also use it as the key for my car and have to turn blue tooth off and on just to get it to work. Thus is the worst of the 5 samsung phones I've had over the last 15 years

B

Bigmickc22

For en måned siden

My last phone was a Samsung S10+. Everything about it was great, so whe the time came for the upgrade I stayed with Samsung. I got a great deal on the S22 256GB. Again, this phone is fantastic. Its fast, bright, a great size and takes fantastic photos and videos. I experience no lag or issues when using any of my app. But, my only issue with this phone is the battery life. I don't play high power intensive games but I find the battery drains very fast when playing Pokemon Go or Fire Emblem. My previous phones battery was better. That is my only gripe. Hope there is some sort of software update that can help address this.

Ja, jeg anbefaler denne varen

J

Juris85

For en måned siden

I am very disappointed with this phone! before i had samsung galaxy s20 5g much faster in all operations! not sure if i will stay with samsung in future! the battery could have been better!