Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Black

-22%
10890 kr
Anbefalt pris: 13990 kr
  • Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Returhuset

Overvåk produktets pris

  • Tilstand: A+ (Perfekt tilstand)
  • 12 måneders garanti
  • Lagringskapasitet: 128 GB
  • Farge: Phantom Black
  • Lader inkludert

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black

 


Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:


Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program, og eventuelle feil blir utbedret av teknikerne våre før salg. Hvis vi ikke kan reparere en telefon, vil den brukes til reservedeler og komponenter for å maksimere gjenbruket. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse, lader er inkludert.


 


Om Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

 


Samsung Galaxy S21 Ultra har en 6,8-tommers dynamisk AMOLED-berøringsskjerm med fantastiske farger og kontrast, samt en kompatibel oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Telefonen tilbyr også en kraftig 5nm Samsung Exynos 2100-prosessor med 5G-støtte, et 108+10+10+12Mpx kamera med laserfokus, høyttalere finjustert av AKG og IP68-klassifisert vann- og smussmotstand. Denne fantastiske multimedieenheten har utrolig kraft og er klar for enhver oppgave.


 


Dynamisk AMOLED berøringsskjerm

6,8-tommers berøringsskjerm, med Quad HD+ oppløsning på 3200 x 1440 piksler og et bildeforhold på 20:9 som garanterer en fantastisk seeropplevelse. Skjermen har en jevn oppdateringshastighet på 120Hz og Dynamic AMOLED-teknologi med farge og kontrast på kino-nivå. Takket være disse moderne teknologiene kan du nyte innhold og spill av høy kvalitet.


 


Kameraene


På baksiden finner du et 108+10+10+12 Mpx kamera med laserfokus. Hovedsensoren har en oppløsning på 108 Mpx og f/1.8 blenderåpning, autofokus og OIS og ledsages av en tele-sensor på 10 Mpx med f/2,4 blenderåpning, OIS og opptil 100x zoom, en tele-sensor på 10 Mpx med f/4,9 blenderåpning og OIS, og en ultravidvinkelsensor på 12 Mpx med f/2.2 blenderåpning og autofokus. På forsiden er et 40 Mpx selfie-kamera med f/2.2 blenderåpning og autofokus.


 


Ytelse og lagring

Under kabinettet, drives en helt ny åtte-core Samsung Exynos 2100 5nm prosessor med fantastisk ytelse og støtte for 5G. 12 GB RAM inkludert. Dataene dine kan lagres i 128 GB internminne.


 


Samsung Pay


Har du glemt lommeboken hjemme? Ikke noe problem med den nye funksjonen som lar deg trygt betale kontaktløst i butikken. Samsung Pay støttes av flere banker og kortleverandører og er kompatibel med de fleste eksisterende betalingsterminalene i Norge.


 


Tilpasset for natur og vann


Nå slipper du å la vann og støv sette grenser for hvordan du bruker telefonen. Telefonen er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler et vanndyp på 1,5 meter i opptil 30 minutter. Hvis du svømmer i bassenget eller sjøen, trenger du ikke bekymre deg for at den ved et uhell følger deg med ut i vannet.


 


Batteri og lading


Enheten har et sterkt batteri på 5000 mAh med super rask lading og støtte for trådløs hurtiglading. Takket være Wireless PowerShare-funksjonen kan du bruke smarttelefonen til å lade andre kompatible enheter trådløst.


 


Garanti


Vår garanti gjelder for 12 måneder fra datoen man bestiller.

Vis flere anmeldelser (1118)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .