IPL-hårfjerner og ansiktsbørste

Remington IPL I-Light 6500 + FC1000

Remington IPL I-Light 6500 + FC1000
Tips en venn
2790 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Lengter du etter vakker, glatt hud? Det ultimate IPL-apparatet er endelig kommet – Remington i-LIGHT PRO FACE & BODY. Med denne IPL-hårfjerneren kan du oppnå salongresultater i ro og mak hjemme på badet. i-LIGHT er utformet til bruk både i ansiktet* og på kroppen. Med Remingtons enestående ProPulse™-teknologi og klinisk dokumenterte IPL – intensivt pulserende lys – når lyset frem til selve hårroten. Hårene fjernes permanent, og du kan glede deg over en hårfri tilværelse. Lysblinkene holder til hele 75 fulldekkende kroppsbehandlinger, som er mer enn du trenger gjennom hele livet for å oppnå permanent reduksjon i hårveksten. Remington har god ekspertise på IPL (Intense Pulsed Light, altså intensivt pulserende lys), og systemet er klinisk undersøkt og dermatologisk anbefalt. Dermed vet du at du er i trygge hender når du bruker IPL-apparatene hjemme. Remingtons kliniske tester dokumenter permanent redusert hårvekst etter bare tre behandlinger*.

50 prosent større behandlingsvindu
Hvis det er langvarig hårfjerning du er ute etter, kan du avslutte letingen her: Med et vindu på 3 cm2 – 50 prosent større enn på tidligere modeller – og tilpassede lysblink kan du behandle det området du vil og få glatt resultat etter bare tre behandlinger*.

ProPulse™-teknologi
ProPulse™-teknologien varmer opp hårsekken ved å konsentrere lysenergien i roten, slik at hårets syklus blir brutt og hårstrået hindres i å vokse. Lysenergien blir absorbert av melaninet i hårstråene, noe som får dem til å løsne fra roten under voksefasen.

Unisex
Både menn og kvinner kan bruke Remington i-LIGHT PRO FACE & BODY på områdene nedenfor halsen – bein, armer, armhuler, bikinilinje, ende, bryst og skuldre. i-LIGHT er like effektiv på mannlig kroppshår som på kvinnelig. Apparatet kan brukes til å behandle ende, bryst og skuldre. Med sitt ergonomiske og smale håndtak i hvitt og sølv er det ikke bare skånsom mot huden, men også svært enkelt å bruke. Remington i-LIGHT PRO gir deg fleksibilitet med fem forskjellige energiinnstillinger slik at du får en så personlig behandling som mulig. Til mer ømfintlige områder som bikinilinje og armhuler, anbefaler vi at du begynner med lav innstilling og så øker gradvis.

Kropp og ansikt
Apparatet er tilpasset bruk både i ansiktet* og på kroppen, og garanterer at du får bort hårene akkurat der du vil. Bruk ansiktstilbehøret til alle områdene over halsen, og kroppstilbehøret til alle områdene nedenfor halsen. Apparatet er skånsomt mot huden og svært enkelt i bruk med sin ergonomiske, slanke utførelse i hvitt og sølv, som gir deg full kontroll og komfort.

Innebygd hudsensor
Den innebygde hudsensoren kontrollerer at hudtonen din passer til behandlingen. i-LIGHT egner seg ikke til bruk på rødt eller lyst blondt kroppshår i kombinasjon med svært lyse hudtoner, og heller ikke svært mørke hudtoner. i-LIGHT PRO vil bare starte dersom du har en hår- og hudtone som kan behandles. Remington i-LIGHT PRO gir deg fleksibilitet med fem forskjellige energiinnstillinger slik at du får en så personlig behandling som mulig. Til mer ømfintlige områder som bikinilinje og armhuler, anbefaler vi å bruke en lav innstilling og så øke gradvis.

Bruksanvisning
1. Barber håret du vil behandle.
2. Velg nivå på din i-LIGHT PRO FACE & BODY.
3. Hold lysvinduet støtt mot huden.
4. Trykk på lysknappen, se lysblinkene og føl varmen. Behandle huden i rutemønster.

Gjenta behandlingen annenhver uke til du har utført den tre ganger. Hvis håret fortsetter å vokse etter disse behandlingene, fortsetter du med fremgangsmåten over.

Egenskaper
– Evighetslampe**** (kvarts) som varer en livstid
– RASK: permanent redusert hårvekst etter tre behandlinger**
– TRYGG: klinisk dokumentert, godkjent av FDA
– EFFEKTIV: ProPulse™-teknologi
– Beregnet på: unisex (kun kropp)
– Resultat: permanent redusert hårvekst**
– 50 prosent større vindu (kroppstilbehør)***

Ansiktstilbehør*
– Fem energiinnstillinger
– Innstillinger for flere blink og enkeltblink
– Anbefalt av dermatologer
– Universell strømforsyning
– 2 + 1 års garanti

* Kun beregnet på kvinners ansiktshår nedenfor kinnbeina.
** Individuelle resultater kan variere. Klinisk testet på kroppen. Tester viser opptil 94,3 prosent mindre hårvekst på tolv måneder etter bare tre behandlinger. Lignende resultater kan oppnås med profesjonelle hårfjerningsapparater.
*** Sammenlignet med forrige modell.
**** Evighetslampen holder til ca. 75 fulldekkende kroppsbehandlinger.
Det vil si to hele bein, bikinilinje og to armhuler.
Ytterligere forklaring til teksten over:
En forbruker vil aldri trenge å gjennomføre 75 behandlinger med apparatet for å oppnå permanent reduksjon i hårveksten.

Remington FC1000

Oppnå naturlig vakker, frisk og sunn hud med glød med rensebørsten Remington REVEAL Facial Cleansing Brush. Det avanserte skjønnhetsverktøyet benytter en smart renseteknikk som frisker opp huden og gjør den sunn og fin med vakker glød.

Ansiktsbørsten Remington REVEAL har en kompakt form som gjør den behagelig å holde og svært enkel å bruke. Børsten har dobbelt virkning, den både roterer og vibrerer, slik at du kan rense ansiktet mest mulig effektivt. Den har også en ettminutts timer som hvert 20. sekund pulserer forsiktig for å minne deg på å føre børsten til neste område i ansiktet, slik at du får en fullstendig dyprens. Med tre hastigheter kan du selv velge hvilken innstilling du vil bruke, ut fra hudtype og hudens behov.

Og ikke nok med det: En fulladet børste kan brukes opptil 30 ganger. Den er helt dusjsikker og kan vaskes, og dermed kan du bruke den hvor du vil og samtidig holde den ren på beste måte.

Denne fantastiske innovasjonen har gjort det enda enklere å rengjøre ansiktet, og du kan møte verden med naturlig vakker hud hver eneste dag i uken.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 559 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 302 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 157 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »