Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Svart
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Svart
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Svart

1 / 3

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Svart

4814 kr
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT DAB, DAB + og FM-radio CD-spiller Bluetooth Stereolyd 20 forhåndsinnstilte valg  Vekking Fjernkontroll Våre alt-i-ett-musikksystem kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trå
Les mer
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT
  • DAB, DAB + og FM-radio
  • CD-spiller
  • Bluetooth
  • Stereolyd
  • 20 forhåndsinnstilte valg 
  • Vekking
  • Fjernkontroll

Våre alt-i-ett-musikksystem kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trådløs portabilitet for bærbare enheter, noe som gir deg et godt valg av å lytte. Den plassbesparende designen med integrerte høyttalere gir klar klasseledende lyd, og ser vakker ut med sine enkle kontroller og trefinish. Evoke C-D6 tilbyr romfyllende stereolyd og leveres med DAB- og FM-radio, en CD-spiller med kortlading og inkluderer Bluetooth for trådløs avspilling av all mobilmusikken din.

Skru opp volumet
Gi musikken din ekstra bass, dybde og klarhet slik at du endelig kan høre hva du har savnet. Kraftige stereohøyttalere kombinert med tre og den avanserte digitale forsterkeren leverer klasseledende lyd. Uansett hvilken musikk du elsker, vil du elske det enda mer med Evoke C-D6.

Nyt hele din musikksamling
Til tross for den enorme veksten av musikknedlastinger, tilbyr CD fortsatt kvalitet og bekvemmelighet som er vanskelig å slå, og det er noe spesielt å eie fysiske kopier av favorittalbumene dine. Evoke C-D6 har en elegant CD-spiller med kortlading med blanding- og repetisjonsalternativer, kompatibel med CD-, CD-R- og CD-RW-plater.

Slå på digitalradioen
DAB digitalradio gir deg digital kvalitetslyd, godt innhold, og mye av det er bare tilgjengelig på digital radio, og bruker rulletekst til å vise sportitler, programnavn og mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg velge dem etter navn, og alle våre digitale radioer inneholder også FM for alle stasjoner som ennå ikke er digitale. Evoke C-D6 er også Digital Tick-godkjent, slik at du kan være sikker på at du er klar for fremtidig overføring av FM til digitalradio.

Din mobilmusikk, ingen kabler
Innebygd Bluetooth lar deg velge favorittmusikk, streamingtjeneste eller internett-radiostasjon og spille den direkte fra telefonen eller nettbrettet uten begrensende kabler.

Og en hel del mer ...
Det er også en praktisk fjernkontroll, 20 hurtigvalg for favorittstasjoner, en tone, radio eller CD-vekking, stereo-hodetelefonkontakt og en tilleggsinngang som lar deg plugge inn og høre musikk fra mobilen din eller nettbrettet.

]]>
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter