Tilbake til start
PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds
PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds

1 / 2

PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds

(3 anmeldelser)
2 299 kr
PlayStation®VR  (Version 2 - CUH-zvr2) Opplev nye verdener med PS VR. Vinner av IF Gold Award for produktdesign. Tilgjengelig nå med PlayStation VR Worlds og et PlayStation Camera. Live the game Bli en del av ekstraordinære nye verdener,
  • Maskinvare, Hardware PS4, Playstation VR
  • Hardware
Les mer

PlayStation®VR (Version 2 - CUH-zvr2)

Opplev nye verdener med PS VR. Vinner av IF Gold Award for produktdesign. Tilgjengelig nå med PlayStation VR Worlds og et PlayStation Camera.

Live the game

Bli en del av ekstraordinære nye verdener, plasser deg selv i sentrum av et utrolig spillunivers, og opplev en ny måte å spille på med PlayStation VR.

Drevet av PS4

PlayStation VR er det nyeste medlemmet i PS4-familien – og uansett hvilken PS4-konsoll du eier, kan du bruke PS VR. Koble hodesettet til PS4, legg til et PlayStation Camera*, og opplev en ny virkelighet.

Se fremtiden

5,7-tommers OLED-skjerm

Se utrolig virkelighetsnære 3D-omgivelser komme til live med en tilpasset OLED-skjerm.

360-graders syn

Uansett hvilken vei du snur deg, gjør det 360-graders synsfeltet til PS VR at du blir en del av en levende, pustende verden med et sømløst synsfelt.

120 bilder i sekundet

Jevn grafikk og svært lav ventetid gir en utrolig oppslukende spillverden.

Lydinnlevelse

3D-lyd

Oppdag en ny lyddimensjon med nyskapende 3D-lyd som gjør at du får en nøyaktig oppfatning av hvor langt unna lydene er, og i hvilken retning de kommer fra.

Innebygd mikrofon

Chat med onlinevennene dine, diskuter spilltaktikk, og bli en del av den virtuelle verdenen med hodesettets integrerte mikrofon.Kom deg inn i spillet

PlayStation Camera

Med to linser og sensorer med 3D-dybde sporer PlayStation Camera plasseringen til hodesettet, PlayStation Move-bevegelseskontrolleren og lyslisten til DUALSHOCK 4 uansett hvor du er, noe som sørger for at du alltid er i sentrum av VR-spilluniverset.

Presis sporing

Ni LED-er som er plassert foran, bak og på sidene av PS VR-hodesettet spores av PlayStation Camera – dette gir enestående nøyaktighet i spillverdenen, uansett hvor i rommet du er.

Komplett kontroll

DUALSHOCK 4

Den presise PS4-kontrollen som du liker, får en ny dimensjon med PS VR. Alle spill er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren, og lyslisten spores hele tiden for å forbedre bevegelsene i spillet ytterligere.

PlayStation Move-bevegelseskontroller

Ta med hendene dine inn i spillverdenen, og ta full kontroll over VR-opplevelsene for å få en enda bedre følelse av tilstedeværelse.

PS VR-siktekontroller

Få hvert skudd til å telle og se kontrolleren bli til et virtuelt våpen i spillet, noe som gir deg dødelig presisjon i kompatible PS VR-skytespill.

360-graders Media Player

Vis 360-graders videoer og bilder via PS4 Media Player – sett en USB-minnepinne med de valgte 360-graders mediene filmet fra et ekvirektangulært kamera, inn i PS4-systemet. Velg VR mode (VR-modus) fra alternativene for Media Player, og plasser deg selv midt i dine egne bilder og filmer.

PS4 Pro-eiere får også videoavspilling i opptil 4K med PS VR-hodesettet, noe som gir utrolig fengslende og virkelighetsnær videoavspilling fra filmer og videostreamingstjenester.

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Maskinvare Hardware PS4 Playstation VR
Formater Hardware
EAN 711719808794
M

Mari

For et år siden

Kjøpte VR bundle da vi fikk den til en god pris. Sønnen var kjempefornøyd. Enkel installasjon. Raskt å laste ned og oppdatere.

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 3 år siden

Skremmende bra til en skremmende billig penge!

A

Anonym

For 3 år siden

Morsomt og skummelt :) Mye skumle spill men også mye artig :)