Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Paperlike Screen Protector (iPad Pro 12,9)

Paperlike Screen Protector (iPad Pro 12,9)
Paperlike Screen Protector (iPad Pro 12,9)
Paperlike Screen Protector (iPad Pro 12,9)
Paperlike Screen Protector (iPad Pro 12,9)
359 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av iPhonebutiken

Overvåk produktets pris

Paperlike - Den opprinnelige iPad-skjermbeskyttelsen for skapere.
En iPad i kombinasjon med en Apple Pencil er kraftige verktøy som egner seg til nesten alle utfordringer. Å skape digital kunst, skrive notater under forelesninger eller møter, og å erstatte en laptop fullstendig ? alt dette klarer en iPad.
Men det er én ting som fortsatt ikke føles helt riktig: å tegne eller skrive på en iPad kjennes som plast på glass. Den er glatt, upresis, og blir fort slitsom. Paperlike løser disse problemene.
Med sin Nanodots-overflateteknologi gir Paperlike skjermbeskyttelse nøyaktig rett mengde friksjon, slik at Apple Pencil kan gli jevnt over skjermen. Den er laget for å etterligne følelsen av penn på papir, en følelse som ofte forsvinner i det digitale arbeidslivet.
Du kan forvente deg: Mer presisjon når du tegnerEn mer leselig håndskriftBedre utholdenhet og en mindre sliten håndDen koselige følelsen av papir
Nanodots-overflaten reduserer den typiske regnbueeffekten som oppstår hos matte skjermbeskyttere og holder bruken av pennespissen til et minimum.


Passer: iPad Pro 12,9 (2018-2021)

Vis flere anmeldelser (1530)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .